Obavijesti

Sport

Komentari 4

Kramarić: Veći su muškarci u Bayernu, u BVB-u nisu čvrsti...

Kramarić: Veći su muškarci u Bayernu, u BVB-u nisu čvrsti...
2

Bayern je ipak ispred svih u Njemačkoj, to je najkompletnija momčad i mislim da će to i danas pokazati. Oni mi više djeluju kao muškarci, u Borussiji mi to ne izgleda tako čvrsto, rekao je Andrej Kramarić

VIDEO

Jučer se napunilo sedam godina otkako su Bayern i Borussia na Wembleyu igrali finale Lige prvaka. Bavarci su otišli do kraja, a danas, sedam godina poslije, igra se nova velika utakmica,a ulog bi mogao biti naslov njemačkog prvaka.

Pokretanje videa...

03:08

Sedam je kola do kraja Bundeslige, Bayern u Dortmund stiže sa četiri boda više i pobjedom praktički osigurava naslov. Robert Lewandowski je s 27 golova prvi strijelac Bundeslige, a s druge je strane strašni Erling Haland, koji je zabio deset komada za Borussiju otkako je stigao u siječnju. Naravno, ne zaboravite da se dva mjeseca u Bundesligi nogomet zbog korona virusa nije niti igrao.

- Bez obzira što se dogodi, ništa još neće biti u potpunosti gotovo - najavio je trener Bavaraca Hansi Flick.

A baš je korona donijela jednu veliku promjenu u Njemačkoj. Naime, domaće su momčadi dobile samo tri od 18 odigranih utakmica u dva kola nakon povratka Bundeslige. Imaju 16,6 posto pobjeda, a prije toga su imale postotak od 43,3. Dakle, domaći teren više ni izbliza nije tolika prednost. Nema navijača na tribinama i gostima je očito puno lakše do bodova.

- Posebno će navijači nedostajati Borussiji u ovako bitnoj utakmici, taj sjajni huk s tribina - rekao nam je Andrej Kramarić, napadač Hoffenheima, koji je još na terapijama zbog problema s koljenom i gležnjem.

Derbi počinje u 18.30 sati, Krama ga neće propustiti.

- Bayern je ipak ispred svih u Njemačkoj, to je najkompletnija momčad i mislim da će to i danas pokazati. Oni mi više djeluju kao muškarci, u Borussiji mi to ne izgleda tako čvrsto. Svjesni su u Bayernu da im ova pobjeda praktički osigurava naslov prvaka i oni neće kalkulirati - dodao je Andrej Kramarić.

Posljednji je derbi u Dortmundu dobila Borussia, ali je zato Bayern je u zadnja tri u Münchenu zabio 15 komada “crno-žutima”. Prema najavama, Ivan Perišić bi mogao biti u prvih 11 bavarskog velikana. Vraća se na stadion na kojemu je nosio dres Borussije.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...
NEOČEKIVAN MEČ?

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...

Borba između Usika i Furyja trebala bi biti najveća borba u posljednjih nekoliko godina, a ona je zapravo trebala biti u veljači. Tada je Fury odustao zbog ozljede na sparingu
Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'
AMERIČKI SAN BIVŠE DEVETKE

Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'

Davor Šuker suvlasnik je restorana Top na Tropicana Avenue u Las Vegasu otvoren prošle godine. Poslovni partner Sejo Kašić kaže: Poslužujemo hrvatsku sol, masline, pršut, vina, tartufe