To je to što me zanima!

Nakon Liverpoola Rooney i Ferguson su se posvađali?

Rekli su mi da je Rooney imao žestok okršaj s Fergusonom i da zato nije igrao protiv Fulhama, kazao je Mark Lawrenson, bivši igrač Liverpoola
Vidi originalni članak

Mark Lawrenson, nekad nogometaš Liverpoola a danas stručni komentator BBC-ja, otkrio je gostujući u jednoj radijskoj emisiji da su se Wayne Rooney i Alex Ferguson žestoko posvadili.
Navodno su se škotski menadžer Manchester Uniteda i njegova ponajveća zvijezda sukobili nakon poraza (4-1) engleskih, europskih i svjetskih prvaka na Old Traffordu od Liverpoola prije dva tjedna.
Baš je taj konflikt, misli Lawrenson, zaslužan što je Rooney utakmicu protiv Fulhama u prošlom kolu počeo na klupi, pa onda brzopotenzno zaradio dva žuta kartona i isključenje nedugo nakon što je ušao u igru.
- Rečeno mi je da je Rooney imao žestok okršaj s Alexom i da ga je stoga trener izostavio iz početnog sastava za Fulham. Problem još uvijek nisu riješili, no ako je netko sposoban to raščistiti, onda je to svakako Sir Alex - kazao je Lawrenson.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Marin16 29.03.2009.

    Zadnjih dana ovi iz liverpoola samo pricaju o manUtd, sta im je misle stvoriti pritisak na manUtd.

  • user_20742 29.03.2009.

    rooney je obicno govno prgavo, crazy joe ce ga pojest za veceru na wembleyu

  • man_u_francesco 29.03.2009.

    mislim da medijimalo napuhuju cijelu pricu, pa zna se da rooney ima kratak fitilj i vjerujem da ce sve bit ok.a razlog zasto je rooney bio na klupi je mozda da ga se odmori i da igraju berbatov i tevez

Komentiraj...
Vidi sve komentare