To je to što me zanima!

Nakon Njemačke - Portugal: Slišković potpisao za Porto...

Porto, u kojemu igra osam reprezentativaca Portugala koji je bio najveće iznenađenje Eura sa šestim mjestom, sa Slijom još ozbiljnije napada Europu
Vidi originalni članak

Nakon njemačke Bundeslige Ivan Slišković odlazi u Portugal. Splićanin i hrvatski reprezentativac, koji je igrao na SP-u 2019. godine i dotad bio značajan oslonac, potpisao je dvogodišnji ugovor s Portom koji će postati aktivan od sljedeće sezone.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Slišković igra drugu sezonu u Göppingenu u koji je stigao iz Celja gdje je pokušao revitalizirati karijeru nakon mononukleoze koja ga je usporila taman pred najboljim godinama kada ga je uzeo i Veszprem. Na razinu, na kojoj je biio prije, kao na Euru i Poljskoj 2016. i Olimpijskim igrama u Riju, nije se vratio, ali, srećom, vremena još uvijek ima. Tek mu je 28.

- Ivan je fantastičan igrač, ne samo u napadu, nego i u obrani - rekao je Magnus Andersson, trener portugalskog prvaka.

Porto, u kojemu igra osam reprezentativaca Portugala koji je bio najveće iznenađenje Eura sa šestim mjestom, sa Slijom još ozbiljnije napada Europu.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • 05.02.2020.

    Odličan skok/šut igrač. Dobro bi došao, dva pogotka koja realno zabije na utakmici prelomila bi u našu korist. No, kako je tako je.

  • 04.02.2020.

    Šteta, jedini igrač koji je na pravi način mogao zamijeniti Lackovića, izvrstan skok šut i precizan, također nije se bojao u velikim utakmicama, ali nažalost mononukleoza učinila svoje. Ako se uspije vratiti na staru razinu, nema straha sa lijevog vanjskog

  • Rakinator 04.02.2020.

    On nam treba na poziciji ljevog vanjskog u napadu. U obrani Mamić

Komentiraj...
Vidi sve komentare