To je to što me zanima!

"Nakon ove reakcije, nemam šanse za karijeru u baseballu"

Medveščak je pobijedio Olimpiju 5-2, a gostima nije pomogao niti poklon Roberta Kristana koji je primio gol s 35 metara. Kaže da su mu malo zasmetala svijetla...
Vidi originalni članak

Kad bih mogao birati radije bih da sam ovakav gol dobio protiv Jesenica. Da smo izgubili zbog ovog gola bilo bi mi žao, a ovako se na sreću sve dobro završilo, rekao je Medveščakov golman Robert Kristan.

Igrač Olimpije "na pamet" je ispucao pak, a on je iznenadio "Lixa" i pao ravno u gol.

- Malo su mi zasmetala svijetla. Nisam bio dobro postavljen i ušla je. Nakon ove reakcije nemam šanse za karijeru u baseballu - našalio se Kristan.

Prvi gol u Medveščakovu dresu zabio je Matt Siddall koji je potpisao nakon Morencyjeve ozljede.

- Sjajan je osjećaj skinuti taj teret s leđa. Drago mi je da se to dogodilo baš u Areni. Ovo je sigurno jedna od najzabavnijih dvorana u kojima sam igrao. Ljudi su sjajni - rekao je novi napadač Medveščaka, kojemu je ovo bila sedma utakmica otkako je došao.

Iz predsjedničke lože utakmicu je u društvu supruge pratio Ivo Josipović.

- Prvi put sam na nekom sportskom događaju u Areni. Bio sam već na koncertima, a hokej sam posljednji put gledao još na Šalati kao mladić - rekao je predsjednik Josipović i dodao:

- Medveščak je prerastao sportski brend, oni su i hrvatski gospodarski brend. Svi klubovi iz Ebela dolaze iz zemalja iz kojih je većina gostiju koji posjećuju Hrvatsku tijekom ljeta i ovaj spektakl u Areni mnogo znači za turističku promociju.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • hoho1 18.01.2012.

    Hvala na ispravku. Obrazac za ispravak članka nalazi se ispod teksta svakog članka. Ulogirajte se i pošaljite ispravak. Hvala. ***admin***

  • peter_1 17.01.2012.

    pa svakome se dogodi da pogriješi, bolje sada nego u doigravanju! idemo medvjedi po krunu!!

  • domo1111 17.01.2012.

    nije mogo proći članak bez politike..

Komentiraj...
Vidi sve komentare