To je to što me zanima!

Nakon pet mjeseci nastavlja se SEHA liga, igraju i Bjelorusi

Budući da je većina odigrala jednu utakmicu, Nexe dvije, a Vardar tri, trebalo je i posložiti parove, a da se nitko ne osjeća zakinutim. U natjecanje su se uključili Veszprem, ali i bjeloruski Meškov
Vidi originalni članak

Nastavlja se SEHA liga. Izvršni odbor lige u utorak je na sastanku odlučio da se završi sezona 2021./2022. koju je početkom ožujka zaustavila eskalacija situacije u Ukrajini jer generalni je sponzor ruski Gazprom.

Odluka je da se zaigra već u kolovozu, četvrtfinalnim utakmicama koje će se igrati između 8. i 25. kolovoza, dok će pobjednici sada već tradicionalno na Final Four u Zadar koji će se održati o 2. do 4. rujna.

U PLANU JE NASTAVAK Nastavlja se SEHA liga: Želimo da igraju i Rusi i Bjelorusi... KRAJ KARIJERE? Legendarno lijevo krilo Vardara napušta klub nakon 9 godina DO DALJNJEGA Prekinuta sezona SEHA lige

Budući da je većina odigrala jednu utakmicu, Nexe dvije, a Vardar tri, trebalo je i posložiti parove, a da se nitko ne osjeća zakinutim. U natjecanje su se uključili Veszprem, ali i bjeloruski Meškov. Domaćine je odredio ždrijeb.

Parovi su:

Tatran Prešov - Veszprem
Vardar - Nexe
Vojvodina - PPD Zagreb
Eurofarm - Meškov

Znaju se i polufinalni parovi, križaju se pobjednici Vardar - Nexe te Vojvodina - Zagreb. S obzirom na rasplet situacije u Vardaru, realno je očekivati prolazak Nexea, jasno i Zagreba.
 

Idi na 24sata

Komentari 1

Komentiraj...
Vidi sve komentare