To je to što me zanima!

Nakon tri godine Bilu noć proslavili na vrhu HNL-a

Hajdukovcima se na Biloj noći u hotelu Antunović pridružio i gradonačelnik Zagreba Milan Bandić. No najveći pljesak dobili su Miše, Andrić i Buljan
Vidi originalni članak

Iako su se zadržali manje od sat vremena, zbog predstojeće utakmice s Interom, Ante Miše, Srđan Andrić i Ivan Buljan bili su glavne zvijezde 98. Bile noće u Zagrebu. Blizu 400 uzvanika pljeskom je pozdravilo trenera, kapetana i sportskog direktora, jer Hajduk je svoju tradicionalnu noć u Zagrebu nakon pune tri godine mogao proslaviti s vodeće pozicije HNL-a.
- Prvi smo i uvjeren sam da ćemo prvi biti i na kraju sezone - rekao je na početku večeri najveći dioničar kluba Jako Andabak.
- Lijepo je družiti se s našim ljudima u Zagrebu. Njihova podrška puno nam znači - izjavio je Srđan Andrić.
Malo kasnije od ostalih u veliku kongresnu dvoranu hotela Antunović ušetao je i zagrebački gradonačelnik Milan Bandić. Odmah na ulazu se slikao s Mišom i nekolicinom najmlađih Hajdukovih navijača.
- Ma jesu li ovo bili tići? Jednog dana kad budete teški pet milijuna eura Miše i ja ćemo vam biti skauti - našalio se Bandić.
Manje zabavno Bandiću je bilo pitanje o Zdravku Mamiću.
- Vrijeme je da se konačno i kod nas počnu džentlementski priznavati porazi. Ne bih komentirao izjave Zdravka Mamića. Maminjo je toliko lepršav i poletan da je teško sve to pohvatati - dodao je zagrebački gradonačelnik.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • kike_zg 01.03.2009.

    Neš ti bile noći u Zagrebu, svi iz Splita došli u Zagreb i iznajmili Antunovićov hotel, pa ne vidim ni jednog purgera :) Kaj se nema para za Sheraton? :) TRB nema potrebe za Plavom noći u Splitu jer purgeri ne bježe iz svog grada za razliku od Splićana :)

  • trb 01.03.2009.

    Jel postoji u Splitu Plava noć?

  • torca_zg 01.03.2009.

    Ove noći biti će fešta jer ova publika je najluđa za Hajduka život bi dala, jer Torcida je najvjernija

Komentiraj...
Vidi sve komentare