To je to što me zanima!

Nalupao ga u 6 sekundi: Skupa imaju nevjerojatnih 595 borbi

Dogodio se najbrži nokaut ONE promocije u okršaju između Capitana, koji je ovom pobjedom stigao do skora 141-40-1, i njegova iskusnijeg protivnika Petchtanonga Petchfergusa koji je sada na 356-56-1
Vidi originalni članak

Sjajan nokaut dolazi s priredbe ONE: New Breed III u Singapuru. Velikani singapurskih borilišta Asanan Praanekpanansri poznatiji kao Capitan Petchyindee Academy i Wu-Ling Fen prvak Petchtanong Petchfergus odmjerili su snage u muay thai meču za koji se pretpostavljalo i nadalo da će biti vatrometa.

No, borci su se u borilištu zadržali svega šest sekundi jer toliko je bilo potrebno Capitanu da nokautira protivnika i to nedugo nakon pozdravnog udarca rukavicom o rukavicu. Ustvari, bio je to prvi udarac u meču koji je sjeo na pravo mjesto i šokirao sve gledatelje.

Nismo u mogućnosti objaviti vezani videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu. Video možete pogledati OVDJE.

Jer dugo najavljivani okršaj u najjačoj azijskoj borilačkoj promociji i Top 3 na svijetu (po nekima i Top 2 odmah iza UFC-a) trebao je pružiti beskonačan rat dva prekaljena majstora muay thaija koji zajedno imaju nevjerojatnih 595 mečeva!

Dogodio se najbrži nokaut ONE promocije u okršaju između Capitana, koji je ovom pobjedom stigao do skora 141-40-1, i njegova iskusnijeg protivnika Petchtanonga Petchfergusa koji je sada na 356-56-1.

Nokaut od šest sekundi odjeknuo je svijetom i čelni ljudi ONE-a već sada razmišljaju o revanšu koji je dobio mnogo medijske pompe.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • KimboSlice 19.09.2020.

    Na Tajlandu i domace zivotinje znaju Muay Thai

  • Malo štrumfam 19.09.2020.

    video: strašan nokaut.... i onda: "video pogledajte ovdje" 😪😪😪

Komentiraj...
Vidi sve komentare