To je to što me zanima!

U napadu Wolfsburga sljedeće sezone bit će Olić i Mandžukić

Bild na naslovnici donosi priču o odlasku Ivice Olića u Wolfsburg sljedeće sezone. Hrvatski napadač se dogovorio s Felixom Magathom i još samo nedostaje potpis...
Vidi originalni članak

Zašto sam optimist? Jer na klupi imam napadača kao što je Ivica Olić, rekao je trener Bayerna Jupp Heynckes uoči uzvratne utakmice osmine finala Lige prvaka protiv Basela.

Više neće biti optimist jer Ivica Olić odlazi u Wolfsburg. Njemački Bild na naslovnici donosi priču o odlasku hrvatskog napadača bez odštete u Wolfsburg sljedeće sezone. Olić se dogovorio s Felixom Magathom i još samo nedostaje potpis.

- Na ljeto definitivno odlazim iz kluba - poručio je Ivica još u prosincu.

Olić se nije uspio izboriti za poziciju u Bayernu pored Marija Gomeza, koji je zabio već 21 gol u ligi. Olić je redovito na klupi, 15 puta je ušao u igru i dva puta zabio gol. Ivica će u Wolfsburgu imati i kolegu iz reprezentacije - Marija Mandžukića (25). Bit će to četvrti klub za Olića u njemačkoj Bundesligi (Hertha, HSV, Bayern). U 130 utakmica zabio je 42 gola.

Idi na 24sata

Komentari 24

  • NikolaCro17 15.03.2012.

    ovaj magath pljunuti hanibal lecter iz jaganjaca

  • No NaMe_4 15.03.2012.

    Ne bojim se ja za njega, već sam skeptičan po pitanju Magatha. Hvalio je Manđu i bio mu je prva violina u napadu, s sad je toplo-hladno s Manđom.

  • andi_1 15.03.2012.

    Ola je svoje najbolje dao a sad polako opet postaje bitnije za njega da igra u bilo kojem klubu, bolje neg da negdje grije klupu . Nema mu tko što zamjerit, dečko je na mjestu i hvala mu za ono što je dao u repki !

Komentiraj...
Vidi sve komentare