To je to što me zanima!

Napadač i strijelac Salzburga: Dinamo nam je zagorčao život

Roger Federer? Često me posjećivao i stalno sam razgovarao s njim. Vrlo je prizeman, inspirirali su me razgovori s njim, rekao je napadač RB Salzburga Noah Okafor (22) u najavi utakmice protiv Dinama
Vidi originalni članak

Posebno je za mene bilo kad sam shvatio da mogu zabijati protiv Chelseaja, Milana i zagrebačkog Dinama. Bilo je to posebno za mene i dalo mi je samopouzdanje, uvijek je sjajan osjećaj kada lopta uđe u mrežu, rekao je u najavi utakmice protiv 'modrih' za Krone Zeitung napadač RB Salzburga Noah Okafor (22).

Švicarski reprezentativac stigao je u Austriju iz Basela za 11.2 milijuna eura prije dvije godine, ali odlično se snašao u redovima momčadi iz Salzburga.

- U novu zemlju sam preselio s 19 godina i bilo određeni je pritisak bio prisutan. Onda je došla korona pa se nisam često viđao sa svojima, a obiteljski sam čovjek te je to imalo utjecaja. Sitne ozljede stalno su me bacale unatrag, ali uvijek sam bio pozitivan. Siguran sam da sam sazrio zbog svega toga - objasnio je.

Pričalo se ljetos o mogućem izlaznom transferu, ali ostao je Okafor u redovima RB-a i nazabijao se u Ligi prvaka.i sad dolazi na Maksimir nastaviti niz.

STIŽE NA MAKSIMIR Nakon Latvijca, stiže Nijemac: 'Modrima' je sudio u bolnom porazu protiv Ferencvaroša

- Dinamo nam je zagorčao život u Salzburgu, ali oni moraju biti bolji. Treba im pobjeda pa pretpostavljam da će biti malo otvoreniji i da ćemo imati više prostora. Imamo dobre šanse za pobjedu ako budemo pravi u duelima jer će nas oni sigurno staviti pod pritisak od samog početka.

Osvrnuo se i na dane u Švicarskoj, a kako je igrao u Baselu, često se susretao s Rogerom Federerom.

- Često me posjećivao i stalno sam razgovarao s njim. Vrlo je prizeman, inspirirali su me razgovori s njim. Mnogo toga je postigao u karijeri, ali za sve jednom dođe kraj. On najbolje od svih zna da je očito bilo pravo vrijeme za to - zaključio je.

Dinamo protiv Salzburga igra 4. kolo grupne faze Lige prvaka u utorak, 11. listopada, s početkom u 21 sat na stadionu Maksimir.

Idi na 24sata

Komentari 29

  • Moriento Fernandes 10.10.2022.

    Dinamo to dobiva ako serviser TVa postavi ekipu ofenzivnije u sto ni ne sumnjam,Dinamo je opasniji i to ce pokazati sutra,sa Milanim se moze pohrvati kod kuce a u Londonu nebih rekao da se moze bod izvuci ali pobjeda protiv Salzburga je dovoljna

  • Nap7 10.10.2022.

    salzbuirg ide napadati

  • Antitovar **_786 10.10.2022.

    Cuj ovoga,isti levaja,jedva zabije iz penala,odma se dize na zadnje noge...nema veze bu i njega i sucica Dinamo prizemljil.

Komentiraj...
Vidi sve komentare