To je to što me zanima!

Napadač Wolfsburga lagao da nema putovnicu pa dobio nogu

Kylen Hinds je igrač koji je prošlo ljeto došao u Wolfsburg iz Arsenala u transferu vrijednom 1,5 milijun eura, a sada je dobio otkaz jer je lagao da je izgubio putovnicu kako ne bi morao ići na pripreme
Vidi originalni članak

Nevjerojatne i pomalo komične vijesti stižu nam iz Njemačke gdje je Wolfsburg svom napadaču morao uručiti otkaz jer je lagao da nema putovnicu kako ne bi morao ići na pripreme.

Kaylen Hinds je ime koje vam vjerojatno ne znači baš previše, ali to je mladi napadač kojeg je njemački velikan prošlog ljeta doveo iz Arsenala za jedan i pol milijun eura.

Nakon dolaska, Hinds je za 'vukove' odigrao dvije utakmice, a onda je poslan na posudbu u Greuther Fürth za koji je odigrao samo jednu utakmicu prije no što je posudba završena. 

VIDEO: ANDREJ KRAMARIĆ Dobio je Dalićevu poštedu, za Hoffenheim ušao u igru i zabio

I dok se očekivalo kako će ovog ljeta on odraditi pripreme s prvom momčadi Nijemaca, mladi napadač je čelnicima kluba javio da je izgubio putovnicu te da ne može doći na početak priprema. 

Njegovo laganje je trajalo tjednima, a dok je on uživao u odmoru čelnici Wolfsburga odlučili su provjeriti imali li istine u Hindsovim navodima, ali onda su otkrili da je to sve laž te su odlučili prekinuti suradnju.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • joca_amsterdam93 07.09.2018.

    Dok je bio u Fürthu, Maloča mu ukrao 😆😄🤣

  • Jejee 07.09.2018.

    Navijac sam Wolsburga i mogu shvatiti decka.

  • Pametnjakovic14 07.09.2018.

    ne razumijem zasto bi netko izbjegavao pripreme ako je prosle sezone odigrao samo jednu utakmicu za drugoligasa...i kako su oni saznali da im je lagao?

Komentiraj...
Vidi sve komentare