To je to što me zanima!

Napali Özila i Kolašinca pa na sud ušetali sređeni u odijelima

Nismo krivi, tvrde Turčini Ercan i Ekinci. Dvojac je to osumnjičen za napad na igrače engleskog prvoligaša Arsenala, Seada Kolašinca i Mesuta Özila, a sada je poznato i kako izgledaju...
Vidi originalni članak

Reprezentativac BiH, Sead Kolašinac, hrabrim je postupkom spasio suigrača i sebe kada su ih napali londonskih mafijaši koji su ih željeli, a na ovom slučaju tamošnja policija danima radi i klupko se, čini se, odmotava.

Turčini Ferhat Ercan (27) i Salaman Ekinci (27) osumnjičeni su za napad na igrače Arsenala, a u petak su se pojavili u  Sjevernom Londonu  na saslušanju vezanom za ovaj slučaj.

Obojica su, zanimljivo, opovrgnula bilo kakvu povezanost sa slučajem koji im se stavlja na teret. Ercan i Ekinci su inače uhićeni prilikom sukoba ispred Özilove kuće sa njegovim zaštitarima.

Podsjetimo, Prema izjavama kriminalističkog stručnjaka iz Londona, Kolašinac i Özil na udaru su rata koji vode dvije londonske bande - jedna iz jugoistočne Europe, a druga iz Turske. Oni su njihov "teritorij".

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

 

Idi na 24sata

Komentari 6

  • zekica 06.09.2019.

    Nisam ja majke mi! Evo ti, pitaj moj burazera, potvrdit će ti da sam tog dana bio na Haitiju... zapravo ne... na Hawaima... da, tako je, na Hawaima.

  • 06.09.2019.

    Ovaj sa skijanja stigao.

  • Max29Mir 06.09.2019.

    ...kada su ih napali londonskih mafijaši koji su ih željeli, a na ovom slučaju tamošnja policija danima radi i klupko se, čini se, odmotava. I kaj da ja sad napišem a da mi se ne obriše komentar. Evice, zlato da li si ti meni dobro?

Komentiraj...
Vidi sve komentare