To je to što me zanima!

Napio se na finalu Lige prvaka: Našli ga polugolog u zatvoru...

Vatreni navijač 'redsa' išao je na jedno od najvećih gostovanja u svom životu. U subotu je bio na tribinama stadiona Wanda Metropolitano gdje je zdušno navijao za svoj Liverpool protiv Tottenhama
Vidi originalni članak

Uf, kako je svoju obitelj zabrinuo mladi Macauley Negus (23) iz Plymoutha.

Vatreni navijač 'redsa' išao je na jedno od najvećih gostovanja u svom životu. U subotu je bio na tribinama stadiona Wanda Metropolitano gdje je zdušno navijao za svoj Liverpool protiv Tottenhama.

Imao je razloga za zadovoljstvo jer je njegov klub pobijedio 2-0 i osvojio Ligu prvaka, a od sreće se 'utopio' u alkoholu. S ekipom se zaputio u centar Madrida gdje je u alkoholiziranom stanju radio nerede, a nakon toga mu se izgubio svaki trag.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Zabrinuta obitelj do njega nije uspijevala doći sve do ponedjeljka kada je stigla potvrda španjolske policije da se Negus nalazi u pritvoru. 

OBITELJ U ŠOKU Strava u Liverpoolu: Na slavlju hladno ubijen otac dvoje djece

Bio je toliko pijan da nije bio u stanju policiji reći svoje ime, a putem je izgubio i osobne dokumente. Roditelji su morali po njega doći u Madrid i platiti jamčevinu.

- Dva policajca našla su ga polugolog u nesvjesnom stanju u ulici Goya u centru Madrida oko 2 sata poslije ponoći. Pokušali su mu pomoći, ali je u pijanstvu reagirao udaranjem i šutiranjem pa je uhićen i odveden u Policijsku stanicu Salamanca - javili su iz policije.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • 03.06.2019.

    Zamisli tek kako će slaviti ako osvoje domaće prvenstvo... Oh čekaj..... pa oni to nikada neće osvojiti

  • 03.06.2019.

    Ovo je provod, odeš u drugu zemlju gledati svoju ekipu u finalu najcijenjenijeg nogometnog natjecanja na svijetu, tvoja ekipa osvoji trofej nakon 12 godina, napiješ se, radiš nered, izgubiš odjeću, obuću i dokumente, uhiti te policija i tvoja obitelj mora doći po tebe, a ne gledati prijenos uživo u lokalnoj birtiji i eventualno razbiti kriglu od sreće/tuge.

  • fizičkiradnik 03.06.2019.

    Hah

Komentiraj...
Vidi sve komentare