To je to što me zanima!

Napokon dobra vijest za Brazil: Neymar se vraća protiv Koreje

Bolan i otečen gležanj nakon utakmice protiv Srbije sad je prošlost za najveću zvijezdu brazilske reprezentacije koje čeka okršaj protiv Južne Koreje u osmini finala u ponedjeljak
Vidi originalni članak

Neymar će igrati za Brazil u utakmici osmine finala Svjetskog prvenstva protiv Južne Koreje, rekao je izbornik Tite u nedjelju.

Novinari su na konferenciji za novinare upitali igrača Thiaga Silvu hoće li Neymar igrati, a Tite je uzeo mikrofon i odgovorio umjesto njega "da".

POGLEDAJTE VIDEO: Hrvatska nogometašica o Neymaru

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Trenirat će poslijepodne i bit će u kadru za utakmicu. Pričekat ću trening da vidim koliko je spreman, ali ne bih volio širiti dezinformacije. On trenira i dobro je - rekao je.

Neymar je ozlijedio gležanj na prvoj utakmici grupne faze protiv Srbije, a onda je vodio borbu s vremenom kako bi bio spreman ponovno zaigrati na SP-u u Katru.

U međuvremenu, u porazu od Kameruna ozlijedili su se Gabriel Jesus i Alex Telles i za njih je Svjetsko prvenstvo završeno. Upitni su, pak, Danilo i Alex Sandro.

- Bilo je teško vidjeti da dečki ne mogu biti s nama na treningu, tuga je velika. Ali naš se put nastavlja, a i njihov. Utješit ćemo ih tako da odradimo svoj dio posla. Nadam se da će se oporaviti što je prije moguće - rekao je kapetan Thiago Silva.

Brazil i Južna Koreja igraju u ponedjeljak od 20 sati, a pobjednik će u četvrtfinalu ići na boljega iz okršaja Hrvatske i Japana koji se igra od 16.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • jure28 04.12.2022.

    Mene zanima kakva je to medicina kad zaliječiš tako nešto u cca tjedan dana.. Ja kad sam imao otečen zglob 3 mjeseca sam na BO bio..

  • freeshooter 04.12.2022.

    ...umišljeni plačljivac... morao je on inscenirati da ga neće biti do finala, nebi li mase puštale suze za njim, a evo ga... no zaje3at će on nešto u toj tekmi, penal ili crveni... pa mi na Koreju...

  • majstorlale 04.12.2022.

    Padavicar

Komentiraj...
Vidi sve komentare