To je to što me zanima!

Napokon dolazi kući: Žorić s 34 godine na leđima stiže u Zadar!

Žora je posljednji put za neki zadarski klub nastupao prije 17 godina, kada je igrao za Borik, a dres Zadra nije obukao nikad. Igrao je u blizini, nastupao je za Šibenik, Dubrovnik, a sada bi napokon mogao doći kući
Vidi originalni članak

Rođeni Zadranin Luka Žorić s 34 godine na leđima potpisat će za Zadar!

Vijest je to koju prenosi Sportklub, a Žora bi mogao za dalmatinskog diva potpisati već danas.

Žora je posljednji put za neki zadarski klub nastupao prije 17 godina, kada je igrao za Borik, a dres Zadra nije obukao nikad. Igrao je u blizini, nastupao je za Šibenik, Dubrovnik te mnoštvo zagrebačkih klubova, a sada bi napokon trebalo doći vrijeme i na rodni grad.

Bivši hrvatski reprezentativac prošle je sezone nosio dres Cibone te bio najkorisniji igrač ABA lige, a ovu jesen nije nastupao za nijednu momčad. Spominjao se povratak u Šibenik, kao i odlazak u Kinu, no od toga svega nije bilo ništa.

Žora je tako tek jedno u nizu ovosezonskih zvučnih pojačanja Zadra zajedno s Glenom Davisom, čiji je dolazak bio neslavna priča te crnogorskim krilom Vladimirom Dašićem, koji je nastupao za Real Madrid, a trebao bi pomoći Zadru da osigura ostanak u regionalnom natjecanju, koji trenutačno visi jer je momčad Ante Nazora na omjeru 4-8, koliko imaju i ostale tri najgore momčadi ABA lige.

Za klub bi trebao debitirati protiv Union Olimpije u regionalnom natjecanju u petak, 4. siječnja sljedeće godine.

 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • nepredvidljiv72 29.12.2018.

    Dodji korlatski sine, ajmooo

Komentiraj...
Vidi sve komentare