To je to što me zanima!

Napokon ujedinjeni: Boysi na utakmici bodrili limače Dinama

Navijači 'modrih' u lijepom su broju došli na današnju utakmicu limača Dinama i Ponikva. Stotinjak Boysa na utakmici je stvorilo prekrasnu navijačku atmosferu
Vidi originalni članak

Nakon što su dobili zabranu dolaska na jednu domaću utakmicu Dinama, navijači 'modrih' dan poslije utakmice sa Zadrom došli su na utakmicu limača Dinama i Ponikva.

Na pomoćnom terenu stotinjak je Bad Blue Boysa u subotu prijepodne napravilo prekrasnu atmosferu. Dinamovi limači pobijedili su Ponikve 4-0, a najveća nagrada bilo im je upravo navijanje najvjernijih navijača 'modrih'. Lijepo je bilo vidjeti i jedinstvo igrača i navijača na što u posljednje vrijeme nismo naviknuti.

I dok u seniorskom nogometu Boysi vrijeđaju igrače i čelnike Dinama, a ovi im vraćaju tako što ih ignoriraju nakon utakmica, u mlađim uzrastima po novome vlada idila između budućih zvijezda i navijača. Tijekom cijele utakmice trajala je pjesma Boysa, a nakon visoke pobjede 10-godišnjaci su uz skandiranje 'Šampioni, Šampioni' uz samu ogradu pozdravili navijače.

Kako su sami navijači ocijenili, ova akcija je itekako uspjela te su najavili da će ovakve posjete utakmicama limača postati tradicija.

Idi na 24sata

Komentari 55

  • BandoLopovska 15.04.2012.

    najljepše u cijeloj toj priči,je da su igrači došli pozdravit svoje navijače,ovi limači trebaju biti primjer onim mamičevim marionetama.....bravo limači

  • topar 15.04.2012.

    svaka cast!

  • Mozak 14.04.2012.

    Ono što je u ovoj prici najljepše je sto su ova dica imala dan koji ce dugo pamtiti. Bravo BBB.

Komentiraj...
Vidi sve komentare