To je to što me zanima!

Napoli je drugi favorit u Ligi prvaka, Milan veliki autsajder

Sudeći po trenutačnoj formi, ne bi bilo preveliko iznenađenje da Napoli bude sudionik istanbulskog finala. Manchester City ostao je najveći favorit
Vidi originalni članak

Nakon ždrijeba završnice Lige prvaka promijenile su se šanse klubova za osvajanje naslova, pa tako i tečajevi u kladionicama...

Manchester City ostao je najveći favorit, no put do finala bit će mu iznimno težak. Prvo mora proći Bavarce, dok će u eventualnom polufinalu igrati protiv Reala ili Chelseaja.

Drugi favorit za osvajanje 'klempavog pokala' jest Napoli! Napolitanci su gotovo osigurali naslov Serie A, dok ih je u Europi pomazio ždrijeb. Za finale moraju proći Milan, a zatim Benficu ili Inter. Sudeći po trenutačnoj formi, ne bi bilo preveliko iznenađenje da Napoli bude sudionik istanbulskog finala. Matematički, šanse su im se povećale s 11 na 23%.

Krug Top 3 favorita zatvara Bayern, a 'tu negdje' je i Real, kojemu su šanse pale s 13 na 10%. Chelsea, Inter, Benfica i Milan su 'autsajderi'.

HVALOSPJEVI ŠPANJOLACA 'Ima ljudi koji žele da Modrić i Kroos odu u mirovinu. Bog vas blagoslovio! Oni su sunce Reala' TO JE BIT NOGOMETA Uzajamno poštovanje velikana! Evo zašto je 'You'll Never Walk Alone' zasvirala na Bernabeuu

Prve utakmice igraju se 11. i 12. travnja, a uzvrati tjedan dana kasnije. Finale je 10. lipnja u Istanbulu.

Šestorica Hrvata su, podsjetimo, još uvijek u utrci za naslov. To su: Mateo Kovačić, Josip Stanišić, Ante Rebić, Marcelo Brozović, Petar Musa i Luka Modrić.

Favoriti za osvajanje LP (tečajevi):

  • Manchester City - 3.20
  • Napoli - 4.30
  • Bayern - 4.50
  • Real - 8.00
  • Chelsea, Inter, Benfica - 15.00
  • Milan - 20.00

Ždrijeb završnice Lige prvaka:

1. Milan/Napoli - Benfica/Inter

2. Real/Chelsea - Manchester City/Bayern

 
Idi na 24sata

Komentari 22

  • Bravooo ❤❤❤❤ 18.03.2023.

    Ajmo Napoli volio bi da osvoje posto igraju brutalan Nogomet u Italiji su na 1 mjestu imaju 18 bodova + u grupnoj Fazi su osvojili 18 bodova sve 6 utakmice dobili I samo 3 golova primili u 8 utakmica a dali su 24 golova.

  • Kapo 17.03.2023.

    Milan ce natamburati Napoli. 🔴⚫️

  • Antonio Hercegovac 17.03.2023.

    Jedan talijanski klub definitivno u finalu, ali liga prvaka nije sto i Seria A.. Poznaju se dobro, 2utakmice i može tu biti iznenađenja.. A druga strana ždrijeba je strana..

Komentiraj...
Vidi sve komentare