To je to što me zanima!

Napoli kiksao kod Bologne, Higuain umalo sve okrenuo

Do prošlog kola vodeći Napoli izgubio je kod Bologne koja se do danas davila u zoni ispadanja. Vodila je Bologna 3-0, no Higuain u zadnje tri minute zabija dva gola
Vidi originalni članak

Nogometaši Bologne na svom su stadionu svladali favorizirani Napoli 3-2 u prvoj utakmici nedjeljnog programa 15. kola talijanske Serie A.

Bologna je do 87. minute imala uvjerljivih 3-0 zahvaljujući dvostrukom strijelcu Mattiji Destru (14. i 60 minuta) i Luci Rossettiniju koji je pogodio mrežu Napolija u 21. minuti. No, najbolji strijelac Serie A Argentinac Gonzalo Higuain golovima u 87. i 90. minuti, svojim 13. i 14. golom u ovoj sezoni, učinio je završnicu dvoboja neizvjesnom. Ipak, domaća momčad uspjela je spriječiti potpuni preokret u sudačkoj nadoknadi.

Pobjeda je Bologni donijela skok iz zone ispadanja na 15. mjesto sa 16 bodova, koliko imaju još tri momčadi. Napoli je ostao na 31 bodu i 2. mjestu s dva boda zaostatka za vodećim Interom.

U nedjelju je na programu još šest utakmica 15. kola Serie A. Od 15 sati igrat će Atalanta - Palermo, Fiorentina - Udinese, Frosinone - Chievo i Verona Empoli, u 18 sati započinje dvoboj Sampdoria - Sassuolo, a od 20.45 sastaju se Carpi - Milan.

Idi na 24sata

Komentari 30

  • RobertC 06.12.2015.

    napoli kukavicka momcad koja nece nista osvojiti, to su dokazali i proslo kolo kad su sa igracem vise odigrali kao kukavice protiv intera, i samo ih je sreca spasila na kraju

  • SDP-ov fan 06.12.2015.

    Velika greška reala je bila njegova prodaja , i tad sam tvrdio i sad tvrdim bolji je od benzeme

  • CelaviOsvetnik 06.12.2015.

    a žao mi je ovog napolia kako bodove gube to nisu istine,

Komentiraj...
Vidi sve komentare