To je to što me zanima!

Napoli slavio na San Siru, VAR poništio gol Kessiéa u 90.!

Jedini pogodak na utakmici djelo je Elifa Elmasa koji je u petoj minuti utakmice ispratio centaršut iz kornera i postavio, ispostavilo se, konačan rezultat
Vidi originalni članak

U derbiju 18. kola Serie A Napoli je u gostima slavio protiv Milana i tako se bodovno izjednačili s 'rossonerima' koji sada već tri utakmica u svim natjecanjima ne znaju za pobjedu.

BEOGRADSKI IBRAHIMOVIĆ Za Srbina se otima pola Europe: Vlahović može srušiti Ronalda!

Jedini pogodak na utakmici djelo je Elifa Elmasa koji je u petoj minuti utakmice ispratio centaršut iz kornera i postavio, ispostavilo se, konačan rezultat. Inače, Milan je posljednji put primio gol u prvih pet minuta utakmice prije devet godina. U 90. minuti Milan je zabio, no VAR je poništio gol Kessiéa.

Za domaćina je cijeli susret odigrao svevremeni Zlatan Ibrahimović, dok Ante Rebić i dalje nije u konkurenciji zbog ozljede. Podsjetimo, Rebić je zaradio ozljedu gležnja još sredinom listopada zbog čega je propustio pet utakmica, vratio se u gradskom derbiju protiv Intera, tih je nešto više od pola sata bio najbolji na terenu, a onda se ponovno ozlijedio na treningu uoči gostovanja kod Fiorentina, a od tada je propustio još osam uzastopnih utakmica.

Napoli i Milan sada imaju po 39 bodova, no Napoli je drugi zbog boljeg međusobnog omjera. Inter ima četiri više, a posljednje mjesto koje vodi u Ligu prvaka sljedeće godine drži Atalanta sa 37 bodova.

POGLEDAJTE GOLOVE VIDEO Roma pregazila Atalantu: 'Božica' u debaklu primila četiri

 

Idi na 24sata

Komentari 12

  • nokia8 20.12.2021.

    Navijam za Milan ali ovo je velika grska sudija, nesto kao sto se uvek sudi na stetu Hajduka.

  • pfc 20.12.2021.

    Kako ono moze bit zaledje!? Koja su to pravila? Sve vise mi se gadi VAR..

  • JuventusGold 20.12.2021.

    napoli je prvoklasan. nadam se da ce biti prvak.

Komentiraj...
Vidi sve komentare