To je to što me zanima!

Napušta Bundesligu i odlazi u Trondheim da bi bio vatrogasac

Nakon igračke karijere ću radi u nogometnoj akademiji Trondheima. Ali, ja želim još raditi i kao vatrogasac. Možda ću preko tjedna raditi s djecom, a za vikend kao vatrogasac, rekao je Skjelbred
Vidi originalni članak

Norveški nogometaš Per Skjelbred (33) odlučio je napustiti Herthu Berlin nakon sedam godina. Per će se vratiti u svoju domovinu i zaigrati u dresu Trondheima s kojim je potpisao ugovor do 2023.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ipka, to nije jedini razlog zašto se Norvežanin vraća kući. Naime, on se nada da će uz nogometnu karijeru graditi i - vatrogasnu. Da, dobro ste pročitali. 

TRČAO 36,51 KM/H Speedy Davies: Bayernov igrač srušio najbrži rekord Bundeslige

- Vidjet ćemo koliko ću još moći igrati. Jednom kad više ne budem mogao držati ovakav nivo, prestat ću s nogometom. Dakle, negdje oko 45. godine. Nakon toga ću radi u nogometnoj akademiji Trondheima. Ali, ja želim još raditi i kao vatrogasac. Možda ću preko tjedna raditi s djecom, a za vikend kao vatrogasac, rekao je Skjelbred za Bild

OSMI GOL U LIGI Uvijek je tamo gdje treba biti: Krama zakucao gol pod prečku

Osim toga, Peru u Trondheimu već godinu dana živi obitelj, tako da ovakva odluka za prelaskom ondje i ne čudi pretjerano.

Per Ciljan Skjelbred je za njemačkog prvoligaša odigrao 178 utakmica, a prije toga igrao je i za HSV i Rosenborg. Za norvešku reprezentaciju je odigrao 43 utakmice.

BUNDESLIGA Mainz šokirao Borussiju (D), a Fortuna Leipzig. Jedvaj kod kuće izgubio od Krame i Hoffenheima

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare