To je to što me zanima!

Narančasta katastrofa: Pa je li ovo najgore Oranje u povijesti?

Nizozemska nakon pet odigranih kola ima samo sedam bodova. Četvrta je u skupini u kojoj vodi Francuska s 13 bodova. Ispred Nizozemaca su i Švedska s deset i Bugarska s devet bodova
Vidi originalni članak

Nizozemska se nije plasirala na Europsko prvenstvo u Francuskoj, a mogla bi propustiti i drugo veliko natjecanje zaredom. Bugari su u subotu navečer pobijedili Nizozemce 2-0. Sad su bivši europski prvaci četvrti u skupini sa sedam bodova. Ispred njih su Francuska s 23, Švedska s deset i Bugarska s devet bodova.

- Ovo je prava noćna mora. Odigrali smo poražavajuće prvo poluvrijeme - šokiran je nakon poraza od Bugarske bio kapetan Nizozemske Arjen Robben.

Krilni napadač Bayerna je prije početka kvalifikacija najavljivao povratak Nizozemske na velika vrata. Nacija je bila šokirana i razočarana nakon kraha u prošlim kvalifikacijama. Navijači su mislili kako je to bila prolazna kriza, ali očito da to nije bilo tako.

- Olako smo primili golove od Bugarske. Bez teksta sam - dodao je Robben.

Javnost traži ostavku od izbornika Dannyja Blinda. On je na klupu došao 2015. godine. Nije uspio u završnici kvalifikacija Nizozemce odvesti u Francusku, a momčad mu opet izgleda očajno.

- Svi se moramo zamisliti i pogledati u ogledalo. Neka savez odluči što će napraviti sa mnom - rekao je Blind, koji je na udaru kritika zbog odluke da u prvih 11 stavi 17-godišnjeg Matthijsa De Ligta.

- Mislio sam da će se moći nositi s tim - pravdao je svoj potez Blind.

Nizozemci su nogometna velesila i za njih bi bio pravi šok da propuste i drugo veliko natjecanje zaredom.

Je li ovo najgora Nizozemska ikad?
 
 
 
 
 
 
Idi na 24sata

Komentari 23

  • svi-smo-isti 27.03.2017.

    Sad su bivši europski prvaci četvrti u skupini sa sedam bodova. Ispred njih su Francuska s 23, Švedska s deset i Bugarska s devet bodova. Francuzi imaju 23 boda od mogucih 15. Vrlo interesantno.

  • 26.03.2017.

    Da izbornik ima obraza dao bi ostavku kad se nije plasirao na euro, ovo je samo dodatno sramoćenje velike nogometne nacije

  • gloop378 26.03.2017.

    najgore Tanjuranje u povijesti :D

Komentiraj...
Vidi sve komentare