To je to što me zanima!

'Naš problem je što imamo mlad tim, bit će bolje u subotu'

Volio bih da nam golmani brane protiv Norveške kao danas, to će biti dovoljno. Naš jedan veliki problem je što imamo mlad tim. Imali smo problema s lijevim vanjskim. To će bit proces koji će trajati, kaže Babić
Vidi originalni članak

Hrvatska rukometna reprezentacija izgubila je od Danske u prvoj kvalifikacijskoj utakmici za odlazak na Olimpijske u Rio. Konačan rezultat je bio 28-24 za Dansku.

- Podijelio bih utakmicu na prvo i drugo poluvrijeme. U prvom smo igrali dobro, ali nismo naplatili dobru igru. U drugom smo radili greške koje se ne smiju raditi protiv Danske. Uz promašene sedmerce imali smo par individualnih pogrešaka u obrani koje ne bi smjele biti u ovakvoj utakmici. Vjerojatno će odlučivati utamica protiv Norvežana, tko će otići na Olimpijadu. Moramo analizirati, ne previše, podići atmosferu i vjerovati da ćemo u Rio - rekao je nakon utakmice za Domu TV hrvatski izbornik Željko Babić.

Ivan Stevanović je bio odličan danas, a u prvom poluvremenu skupio je devet obrana.

- Volio bih da nam golmani brane protiv Norveške kao danas, to će biti dovoljno. Naš jedan veliki problem je što imamo mlad tim. Imali smo problema s lijevim vanjskim. To će bit proces koji će trajati i dok se sve ne stabilizira. Mi imamo dobar tim i dobre igrače. Sutra će već biti bolje - nastavio je Babić pa za kraj prokomentirao Domagoja Pavlovića:

- On je sjajan igrač i budućnost hrvatskog rukometa.

Idi na 24sata

Komentari 136

  • doĺlek 24.10.2023.

    Rukomet

  • Zeljko Novosel 10.04.2016.

    Jasno i glasno treba nsm trener koji znadrzi kopljara povredenog i stalno ga gura u vatru a vidi se da ne moze dok je u igri imamo igraca manjr a Sebetic koji je u top formi u gledalistu da Vujovic vodi Hrvatsku bez problema bi gazili sve pred sobom dosta je izgovora mlada ekipa samo pitam trenera sta je onda njemacka djecji vrtic ::))

  • svilanovac 09.04.2016.

    Ja ne kuzim sto se to dogadja ljudi moji,sve nacionalne selekcije vode nam karikature i poslusnici a nije da nemamo strucnjaka

Komentiraj...
Vidi sve komentare