To je to što me zanima!

'Sami smo sebe pobijedili i sad strepimo za ulazak u drugi krug'

Hrvatska je srušila naše 'kraljice', same su sebe pobijedile, jasna je poruka srpskih medija nakon što je njihova ženska rukometna reprezentacija izgubila od Hrvatske (25-24) i stigla na korak do ispadanja s Eura
Vidi originalni članak

Iako su u ovaj susret ušle kao favoritkinje, rukometašice Srbije izgubile su od Hrvatske (25-24). Kolege iz Srbije nadaju se kako će ih prolaz njihovih reprezentativki u daljnju fazu natjecanja spasiti Mađarska koja igra protiv Nizozemske.

S ČETIRI BODA DALJE Cure, to što vi radite, stvarno nije normalno! Sada nam je dopušteno sanjati polufinale...

- Srbija pred eliminacijom! Hrvatska srušila naše "kraljice"! Samo senzacija u posljednjem meču gura Srpkinje u sljedeću fazu - naslov je na srpskom Informeru.

POGLEDAJTE VIDEO: Slavlje rukometašica

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Utakmica je bila napeta do posljednjih sekundi u kojima je Ana Debelić uspjela prekinuti napad Srbije i onemogućiti protivnicama da izjednače, a naše su se rukometašice vraćale nekoliko puta. Zatim su preuzele minimalno vodstvo te ga nadograđivale i zasluženo u drugi krug nose sva četiri moguća boda. 

- Rukometašice će večeras hipnotizirano gledati meč Mađarska - Nizozemska. Postoje dva načina da Srpkinje prođu u sljedeću fazu. Jedino što nisu smjele je - izgubiti. Mogle su remizirati, mogle su pobijediti bilo kojom razlikom, ali izgubiti nikako. Ali izabranice Ljubomira Obradovića su bile baš loše - poručili su u Blicu.

HRVATSKA - SRBIJA 25-24 Briljantne Hrvatice osvojile prvo mjesto! U pravoj drami srušile Srpkinje za treću pobjedu...

U Mondu su poručili kako strepe za prolaz i navijaju za druge, a također su istaknuli da su sutkinje morale dati crveni karton Andrei Šimari koja je, prema njihovom mišljenju, laktom udarila protivnicu. U Telegrafu smatraju da su Srpkinje imale šansu,ali nada u prolaz još uvijek postoji.

Utakmica Nizozemske i Mađarske je počela, a Srpkinjama za prolazak treba pobjeda Mađarica ili remi. Jer kao što su spomenuli u Kuriru, Mađarska je njihova posljednja nada.. 

Idi na 24sata

Komentari 23

  • Rimen 09.12.2020.

    Gdje je prijenos? HRT 1,2,3 ili 4?

  • 09.12.2020.

    Mi smo skupinu prošli i bez ove utakmice

  • bubleha 08.12.2020.

    Šta me briga za srbiju.

Komentiraj...
Vidi sve komentare