To je to što me zanima!

Naši igrači mirno spavaju: 'Englezi nas se sada boje!'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Naravno da bi bilo lijepo pobijediti Capella, nije on bilo tko.Ali nije baš da zbog Capella po noći lošije spavam, kaže Slaven Bilić, koji zrači optimizmom
Vidi originalni članak

Toliko samopuzdanja na jednome mjestu. Na svakom koraku osmijesi, međusobne šale, kao da ne dolazi Engleska.
- Oni se nas boje, dolaze s velikim strahom. Sigurno će nam baš zbog toga biti teže nego prva dva puta, jer sad znaju tko smo. Capello? Ma, uopće se ne zamaramo tko je na njihovoj klupi, kaže odlučno Vedran Ćorluka, koji će na Maksimiru brinuti o hitrom i neugodnom krilu Chelseaja Joeu Coleu.
- Imam ja pravi recept kako zaustaviti Joea Colea - samouvjereno kaže igrač za kojeg Nikola Jurčević kaže:
- Čarli je najbolji obrambeni igrač na svijetu!
'Jurin' šef Slaven Bilić također se ne obazire se previše na čuvenog talijanskog trenera koji će sjediti na protivničkoj klupi.
- Naravno da bi bilo lijepo pobijediti Capella, nije on bilo tko. Ali nije baš da zbog Capella noću ne spavam. Pa ne igra on.
Posebno je nasmijan Ivica Olić. Ovo je njegovo vrijeme, hrvatski napadač igra nogomet karijere.
- Svjesni smo naših aduta, a njih je puno. Igramo odlično, atmosfera je izvrsna, imamo snažan kolektiv. Remi? Tko zna, možda ću nakon utakmice biti sretan ako izvučemo bod, ali sad, nikako. U ovom trenutku ne bi me to zadovoljilo - kaže 'Ola', koji je sretan što Bilić nema neke Capellove medote pripreme za utakmice.
- Drago mi je da nismo gladni kao oni, mi smijemo i krafnu pojesti - rekao je Olić o Capellovoj odluci da mu igrači budu na dijeti.
Luku Modrića Englezi označavaju kao našu najveću opasnost. Još je opasniji kad igra s Rakitićem.
- Ivan je odličan igrač, zato nije čudo što se njim slažem kao da igramo deset godina zajedno. Ali ja se sa svima slažem, to i jest naša snaga - misli Luka. Njega Englezi silno respektiraju, navodno će imati i 'flastera'. Gareth Barry bi mogao biti zadužen za njega.
- Ne bih htio da me čuva Barry, ne volim flastera na sebi - otkrio je strijelac fenomenalnog gola Kazahstanu.
A u toj je utakmici zabio i Mladen Petrić. U subotu je ušao s klupe, u srijedu bi trebao započeti utakmicu, ući od prve minute.
- Uvijek mi je bolje kad igram otpočetka, ali ako izbornik odluči drugačije... Forma mi raste, osjećam se odlično i vjerujem da ih i treći put možemo pobijediti - optimističan je napadač HSV-a, koji se sjeća posljednjeg gostovanja Engleza u Maksimiru.
- Sada nisu bahati, dobro su nas upoznali, ali i mi smo zreliji.

FERDINAND IPAK DOLAZI U ZAGREB

Zbog bolova u leđima Rio Ferdinand je propustio utakmicu protiv Andore, no za Hrvatsku bi trebao biti spreman.
- Treniraj ili nećeš ni putovati! - glasio je ultimatum Fabija Capella. Ferdinand je nakon toga normalno odradio trening s ostatkom momčadi i ipak je na popisu putnika za Zagreb.
A ovaj put će protiv Hrvatske braniti veteran David James. Nadimak mu je - Nevolja.
- Čuo sam da je golmanu bilo gadno zadnji put na Maksimiru. Nisam to vidio jer nisam bio tamo, bojio sam kuću ili tako nešto - rekao je James. (nn)

Idi na 24sata

Komentari 6

  • willcraft 08.09.2008.

    nekada su zvali hrvatsku evropski brazil ,sada mi to izgleda smjesno jer sada drhte sve repke koje cuju ime CROATIJA i vjerujte mi da bi englezi sada rade igrali sa brazilom i imali vise sansi nego s nama!! uh kako smo jaki !!!!

  • god of war 08.09.2008.

    ma dajte ljudi moji,pa to šta englezi sada kao napuhavaju se,to su samo floskule,paravani..dobit će par komada i doviđenja,pa će se vratit realnosti...tako im je bilo i prošli put tako će biti i sada!! sada smo jači nego ikada,samo mi je žao što dudu-a nema,ali i bez njega će mo ih naprašit u arogantnu englesku!! ajj capello,baš me zanima šta ćeš poslje tekme govorit i izvalčit se...

  • Tina5 08.09.2008.

    englezi nas se ne boje, oni serke u gaćice od straha.. kapetan je to i prizno... Vatreni: samo naprijed i hrabro- onako kako samo vi to znate... cijela Hrvatska je uz vas!!!!!!!!!! hrvatska! hrvatska! hrvatska! jeeeeeeeeeeeeeee.....

Komentiraj...
Vidi sve komentare