To je to što me zanima!

Naši Turci vaterpolisti: Postali smo Arslan, Deniz Sen i Atilla

NOVA IMENA Sva trojica morali su odabrati i tursko ime. Bebić je uzeo Atilla, što znači ponos, Brzica je postao Deniz Sen, ili “sretno more”, dok je Šutalo izabrao ime Arslan, u prijevodu lav
Vidi originalni članak

Život u Turskoj? Cjenkanje i cjenkanje. Nitko te ne poštuje ako ne pokušaš spustiti cijenu. Kad su mi došli spojiti priključak za internet, počeo sam se cjenkati i čovjek mi je dao kožni novčanik. Napravite to kad vam dođu iz B.neta, kaže vaterpolist Ivan Bebić.


Bebić (29) je do prije godinu dana igrao za tursku reprezentaciju. S njim su za Turke nastupali i Ivo Brzica (35) te Josip Šutalo (26), no Šutalo je jedini ostao u Turskoj. Sva trojica morali su odabrati i tursko ime. Bebić je uzeo Atilla, što znači ponos, Brzica je postao Deniz Sen, ili “sretno more”, dok je Šutalo izabrao ime Arslan, u prijevodu lav.

- Ime Atilla mi se odmah svidjelo zbog Atile, Biča Božjeg, no turski suigrači nikad me nisu zvali Atilla nego Beba. Njima je Beba puno zanimljivije nego Atilla - kaže Bebić.

Šutalo danas igra za IYIK, no kad je došao u Tursku, prvi klub bio mu je Galatasaray. A Arslan, odnosno lav, simbol je navijača Galatasaraya.

- To ime su mi predložili i odmah sam ga prihvatio. Igrati za Tursku počeo sam isključivo iz ekonomskih razloga - istaknuo je Šutalo.

Sva trojica naučila su ponešto turskog, ali najviše su profitirali od cjenkanja.

- Pokrenuo sam posao u Splitu, dečki se obuku kao Rimljani pa se slikaju s turistima. Jako dobro pregovaram oko cijene - kaže Bebić.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • JokaJokic 21.06.2016.

    nista lose nisu napravili,samo su se vratili svojim korjenima.

  • nokia009 10.06.2016.

    Bratski i prijateljski narodi,ovo je za pohvalu.

  • user_465547 10.06.2016.

    sutalo turcine napusi se kurcine

Komentiraj...
Vidi sve komentare