To je to što me zanima!

Naših tenisača više nema u Cincinnatiju, ispao je i Čilić

Najbolji hrvatski tenisač Marin Čilić oprostio se od Mastersa u Cincinnatiju. U trećem kolu izbacio ga je Francuz Richard Gasquet 7-5, 6-3. Svi su Hrvati 'out'
Vidi originalni članak

Još do prije nešto više od jednog dana imali smo na ATP-turniru u Cincinnatiju Bornu Ćorića, Ivu Karlovića i Marina Čilića. Više nemamo niti jednog jer za prvospomenuti dvojac koban je bio Stanislas Wawrinka, a za našeg najboljeg tenisača Francuz Richard Gasquet. Za sat i 51 minuti pobijedio je 7-5, 6-3 i plasirao se u četvrtfinale.

Rutinirano, tako se može reći. I tako, nažalost, izgleda svaki poraz Marina Čilića od tenisača iz vrha svjetskog tenisa. Gasquet je 13. i napravio je što su prije njega Nishikori i Tomić. Samo, njemu je trebalo dva seta da završi priču.

Držao se Marin odlično do 5-6 i, kad je krenuo servirati, dogodila se stara boljka, pokleknuo je pod pritiskom i Francuz dolazi do 7-5. Zatim se nastavila potpuno identična priča kao svaki put, konsolidirao se, krenuo žestoko, osvojio servis i poveo 2-1, ali odmah ponovno pokleknuo i od toga se nije oporavio. Tako je izgledalo i protiv Nishikorija. Da stvar bude gora, kod 3-4 je izgubio još jedan servis i to je bio kraj.

Za polufinale će se 13. tenisač svijeta boriti protiv Andyja Murraya.

Idi na 24sata

Komentari 39

  • hendo14 21.08.2015.

    pa ovo je bio jedan od boljih meceva cilica ove sezone,ako ne i najbolji,dobro se kretao,imao je onaj forhand sa us opena...doduse nije jos to to,al vidi se da se popravio,drugi tjedan us opena nebi trebao biti upitan,a dalje je sve moguce,znamo kako marin igra na grand slamovima

  • hombre_1 21.08.2015.

    Koji "hrvati" ?

  • strmi007 21.08.2015.

    tko bi rekao

Komentiraj...
Vidi sve komentare