To je to što me zanima!

Nasljednici za klupu Hajduka su Katalinić, Osibov, Karačić...

Igor Tudor više nije trener Hajduka te će sportski direktor sada morati krenuti u potragu za njegovim nasljednikom. Spominju se neki bivši treneri i igrači Hajduka
Vidi originalni članak

Nakon sinoćnjeg odlaska Igora Tudora s klupe Hajduka, sportski direktor Goran Vučević sada ima zadatak pronaći novog trenera. 

Kandidati su se pojavili odmah - jedni zagovaraju iskusnog Ivana Katalinića, drugi trenera B momčadi Marija Osibova, a veliki izgledi daju se i nekadašnjem igraču Hajduka Branku Karačiću, koji je slobodan nakon odlaska iz Zrinjskog, te Ivanu Pudaru, koji je već vodio Hajduk. 

Bolnica Poljud: Ni Maloku neće biti spreman za ogled s Rijekom

Ostavka trenera Igora Tudora nije najveći problem Hajduka uoči gostovanja na Kantridi. Izvan stroja su Milevski, Vlašić, Gotal te kartonirani Dino Mikanović, dok su upitni nastupi Mezge i Vršajevića. Sinoć je trening preskočio i mladi Elvir Maloku, koji je zaradio virozu, praćenu visokom temperaturom, te je i njegov nastup pod velikim znakom pitanja.

Idi na 24sata

Komentari 59

  • FASTT 07.02.2015.

    1 Branko Karacic covjeku treba dat da radi i ne mjesat mu se u rad.Mada nema sta pokvarit sa takvom ekipom 2 E.Reja covjek koji od strinica napravi takvo lijevo krilo definit.zasluzuje poziv i priliku jos jednu,mada tesko da ga Hajduk moze platit.To je jedini problem Hajduka.Treba se desit sranje i bankrot da Split shvati da Hajduk treba 1 vlasnik koji ce upravljat klubom. 3 Kranjcar isto vrlo zanimljiv tip trenera mada sumnjam da bi on vise mogao svojim radom i znanjem od ove dvojice Hajduk ima samo problem sa novcima trener nije problem.

  • fenix77 05.02.2015.

    Mogao bi trener biti bili tič Maleš, nije baš bili, ali??

  • dica virna hajduku 05.02.2015.

    špaco i samo on, eventualno stranac, nikako vućević pudar ili osibov

Komentiraj...
Vidi sve komentare