To je to što me zanima!

Naslov slavili u mraku: Porto je dobio Benficu i osigurao titulu

Porto je dobio Benficu u Lisabonu osiguravši 25. naslov prvaka Portugala. Domaćini su im ugasili rasvjetu jer nisu mogli gledati kako slave naslov na njihovu stadionu...
Vidi originalni članak

Navijači Benfice već su počeli napuštati tribine u sudačkoj nadoknadi, a dio stadiona na kojem su bili Portovi navijači počeo je pjesmu. Porto je vodio 2-1 u Lisabonu, a nakon što je sudac odsvirao kraj, krenula je velika fešta.

Svi igrači Porta, uključujući ljude s klupe, pohrlili su jedni drugima u zagrljaj nakon pobjede kojom je Porto pet kola prije kraja osigurao 25. naslov portugalskog prvaka. I prošle sezone slavili su titulu protiv Benfice, no ljudi iz lisabonskoga kluba nisu mogli trpjeti da im mrski rival slavi naslov na njihovu stadionu.

Benficin stadion Luz (u prijevodu “svjetlo”) u sekundi je utonuo u mrak nakon što su gazde stadiona odlučili prekinuti Portovu feštu. Ugasili su rasvjetu, uključili prskalice za travnjak i na razglas pustili Benficinu himnu. No raspjevanim gostima to nije smetalo. Igrači su plesali kolo oko vode, penjali se na gol i slavili sa svojim navijačima, koji su ostali na stadionu.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • Nisam Taj 05.04.2011.

    hehehhhehehehhehe,bravo Porto :))))

  • proexpert 05.04.2011.

    treba znat biti velik i u porazu..nije to lako i ne zna to svatko :)

  • MALDINI1899 04.04.2011.

    ovo me sve više podsjeća na našu ligu.? prvenstvo rješeno već u travnju!? -.- nije ni portugalska liga šta je nekad bila. cccc

Komentiraj...
Vidi sve komentare