To je to što me zanima!

Nastavlja se egzodus iz HNL-a: Roman Bezjak ide u Bundesligu

DOBAR POSAO NA RUJEVICI Roman Bezjak stigao je u Rijeku besplatno iz Ludogorca, a samo godinu dana poslije odlazi u bundesligaša Darmstadt za tri milijuna eura
Vidi originalni članak

Ponude klubova iz liga "petice" proteklih tjedana slijeću u Hrvatsku. Iznimka nije ni Rijeka koja bi mogla izgubiti svoju prvu špicu, Slovenca Romana Bezjaka. Nakon nešto više od godinu dana na Rujevicu napadač bi trebao preseliti u Darmstadt.

Prva ponuda njemačkog bundesligaša, koji već dugo prati Slovenca, nije zadovoljila čelnike Rijeke. No prije nekoliko dana klub iz pokrajine Hessen poslao je novu, poboljšanu ponudu i Bezjak je već počeo pakirati kofere, piše portal Goal.

Bezjak je u Rijeku stigao besplatno prošle godine iz Ludogorca, a Rijeka bi na 27-godišnjaku trebala zaraditi tri milijuna eura. U 46 službenih nastupa za momčad koju vodi njegov sunarodnjak Matjaž Kek zabio je 26 golova i izborio se za novi transfer.

Bezjaku će u prilagodbi na novu sredinu pomoći Hrvati Antonio Čolak (22), koji je na posudbi iz Hoffenheima, te Mario Vrančić (27), Brođanin koji cijelu karijeru igra u Njemačkoj, a prošle godine postao je reprezentativac Bosne i Hercegovine.

Idi na 24sata

Komentari 34

  • ToSamSamoJa_1 28.08.2016.

    Totalna rasprodaja u HNL-u,akcija traje do isteka zaliha.

  • depeche_mode 28.08.2016.

    Premalo

  • bbbbbrrrrr 28.08.2016.

    Nije loš napadac, ali ni nes posebno...mislim da.ovi igraci koje su doveli su bolji, stoga ocekivan potez, a s obzirom da je besplatno dovedem, 3 mil nije.lose...

Komentiraj...
Vidi sve komentare