To je to što me zanima!

Nastavlja se sramoćenje: Sapp izgubio od kineskog amatera

Nekoć je bio strah i trepet, dvaput je pobjeđivao legendarnog Ernesta Hoosta, a danas je predmet sprdnje. Kineski amater s 30 kila viška prebio je Boba Sappa u kavezu...
Vidi originalni članak

Bob Sapp vratio se u MMA kavez nakon tri godine. Bolje da nije. 

Nekoć strah i trepet, borac kojeg su svi izbjegavali nakon dvije spektakularne pobjede protiv legendarnog Ernesta Hoosta u K1, svi osim Cro Copa koji ga je nakon toga nokautirao, danas služi kao predmet sprdnje i ismijavanja. 

"Nitko živ nije htio s njim u ring"

Grdosija od Sappa pojavila se 2002. godine u Prideu. I to s poprilično impresivnim CV-jem. Svijetom su žestoko odjeknule dvije pobjede protiv Ernesta Hoosta u K-1. 

Ok, jedanput dobiti Hoosta može se nazvati početničkom srećom, ali dvaput?

- To su bila dva nokauta protiv legende K-1 sporta, toliko brutalna da nitko živ nije htio s njim u ring. Ja sam pristao i nokautirao sam ga - rekao je Mirko o borcu za kojeg je Minotaur nakon borbe rekao da više nikad ne želi s njim u ring.

Sad gubi od amatera

Sapp je odradio borbu u korejskoj promociji Road FC. I to baš "odradio", u pravom smislu te riječi. Bivši igrač američkog nogometa izdržao je nešto više od 30 sekundi protiv kineskog 21-godišnjeg amatera, koji izgleda kao da ima jedno 30-ak kilograma više nego što bi trebao i kojemu je borba protiv Sappa bila tek četvrta u karijeri.

Sapp i Aori Gele ušli su u razmjenu udaraca odmah na startu borbe, Amerikanac je pao, a Kinez ga je dokrajčio na podu. Sappu je to bio 13. poraz u nizu, dok je Gele došao do druge pobjede u četvrtoj borbi u karijeri...

Idi na 24sata

Komentari 39

  • kamila7 15.07.2016.

    puna šaka mesine a nikakve živosti

  • cune5 04.07.2016.

    nije namještaljka nego kinez zna dobro udarati a Sapp ne može primiti pošten udarac a da ne padne, osim toga spor je ko Općinski sud u Zagrebu.

  • Football77 04.07.2016.

    Vecu najmjestaljku u zivotu nisam vidio... pa ovaj da se zaletio u kineza, od njega nebi nikaj ostalo. Sjecam se njegovih borbi kako je kretao u njima nakon zvona... a ovo je smijeh... al jbg para je para

Komentiraj...
Vidi sve komentare