To je to što me zanima!

Nastavljaju se rezovi: Karoglan odlazi iz Hajduka! Poznat je i nasljednik do kraja sezone...

Marko Livaja bio je zagovornik dolaska Mislava Karoglana, no nije gao mogao spasiti. Krenula je čistka u Hajduku, tko zna tko je sljedeći... Sportski direktor Mindaugas Nikoličius ipak ostaje. Pitanje do kada...
Vidi originalni članak

Nakon ove stiuacije došlo je do razgovora u kojem su sportski direktor i sadašnji trener odlučili da je najbolje da se raziđu. Mi smo to  prihvatili. Sportski direktor ostaje, dajemo mu podršku, rekla je Marinka Akrap, koja trenutno obnaša ulogu predsjenice kluba.

Kaos u Hajduku. U samo deset dana nestalo je sve što su gradili godinama, od kemije, rezultata, pa na kraju i do čelnih ljudi kluba. Prvo je Lukša Jakobušić otišao, a nakon njega bez posla je ostao i Mislav Karoglan, koji je potpisao četiri poraza u nizu. Klub će do kraja sezone voditi njegov pomoćnik Jure Ivanković.

Bilo je i više nego očito da Karoglan više ne može podignuti momčad, nakon utakmice protiv Rijeke bio je toliko izvan sebe da je pomiješao vlastite igrače s igračima Dinama. U redu, to je lapsus, no vrlo dobro prikazuje pod kakvim je stresom bio Karoglan.

- Imali smo priliku preko Ristovskog - rekao je Karoglan.

Iako je Lukša Jakobušić obećao da će Karoglan ostati do kraja sezone, Karoglan je napustio Hajduk. Zapravo, možda bi i ostao da je Lukša uspio sebe zadržati u klubu, ali kako mu je Nadzorni odbor okrenuo leđa, za njim je otišao i Karoglan

U Hajduku je bio u dva mandata, u prvom je nakon 12 utakmica imao osam pobjeda i četiri poraza, da bi potom umjesto njega doveli Ivana Leku. U drugom mandatu imao je 21 utakmicu, od kojih je imao 12 pobjeda, četiri remija i čak pet poraza. U prosjeku je na klupi Hajduka osvajao 2,06 bodova po utakmici, a glave ga je došao katastrofalan drugi dio sezone u kojem je u 2024. osvojio svega 14 boova. Usporedbe radi, Rijeka je osvojila 30!

Hajduk je po broju bodova u 2024. bio bliži Rudešu nego Rijeci i naravno da je netko morao platiti za takav katastrofalan niz. Karoglan je bio dobar prijatelj s Markom Livajom pa se priča da je Livaja i bio glavni zagovornik njegova dolaska. No ovdje čak ni Livaja nije mogao ništa, ozljedio se i nije mogao participirati ni pomoći.

Klub je ostao bez prvog trenera i prvog čovjeka kluba. Dalje? Tko zna tko je sljedeći, vjerojatno netko od igrača s velikim i skupim ugovorom...

Idi na 24sata

Komentari 38

  • Dobar, loš, zao 08.04.2024.

    Dugo su izdržali. Samo je bilo pitanje vremena kad će popucat od tolikog nabrijavanja svega u klubu i oko kluba. Navijaće nećemo ni spominjat.

  • Milošević777 08.04.2024.

    Gdje je Bačić,masna,pile i ekipa,izgleda uzeli 3x dozu i nema ih do nove sezone,buć buć buć

  • Milošević777 08.04.2024.

    Do kuće se smijali dinamu,rasulu,bankrotu,s oni sad pred propašću ni Mamić,Puljak,Bogdanović vas ne mogu iz Jovana izvući,raspad sustavs

Komentiraj...
Vidi sve komentare