To je to što me zanima!

Ganong pobijedio, Natko šest stotinki do bodova u spustu...

Amerikanac Travis Ganong pobijedio je u 4. spustu Svjetskog kupa za skijaše voženog u Santa Caterini u Italiji, a Natko Zrnčić-Dim bio je jako blizu bodova...
Vidi originalni članak

Samo šest stotinki dijelilo je Natka Zrnčića-Dima do osvajanja drugog boda u ovoj sezoni Svjetskog skijaškog kupa. U Santa Caterini u Italiji vozio se četvrti spust u muškoj konkurenciji, a jedini hrvatski predstavnik u toj utrci završio je na 33. mjestu (+1,85).

Prvu pobjedu u karijeri u Svjetskom kupu ostvario je 26-godišnji Amerikanac Travis Ganong. Devet stotinki sporiji bio je Austrijanac Matthias Mayer, a treće je mjesto pripalo domaćem predstavniku Dominiku Parisu (+0,21).

U ženskom veleslalomu u austrijskom skijalištu Kühtai slavila je Šveđanka Sara Hector te također ostvarila prvu pobjedu u karijeri. Iza nje smjestile su se Anna Fenninger (+0,09) i Mikaela Shiffrin (+0,18).

Skijašice u ponedjeljak još očekuje slalom, a onda se cijela skijaška karavana seli u Zagreb na Snježnu kraljicu 4. (ženski) i 6. siječnja (muški slalom). Paralelni slalom u Münchenu planiran za Novu godinu otkazan je zbog previsokih temperatura i nedostatka snijega.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • jofi 29.12.2014.

    svaka cast Amerikancu kad sam vidio zaostatak od par stotinjki pa prednost od -1.22 srce mi stalo

  • zmay 28.12.2014.

    da jer sam stavio oba daju gol :P

  • stjepan1999 28.12.2014.

    ovaj natko je uvijek oko 35. mjesta

Komentiraj...
Vidi sve komentare