To je to što me zanima!

Natrpali nas tricama: Hrvatska izgubila od Detroita u Americi

Izabranici Veljka Mršića dobro su odigrali prvo poluvrijeme tijekom kojega su većim dijelom bili i u prednosti, a prednost su zadržali i u prvih pet minuta treće četvrtine. No onda je krenuo teški raspad, što smo navikli
Vidi originalni članak

Hrvatska košarkaška reprezentacija izgubila je u svom prvom nastupu na NBA Ljetnoj ligi u Las Vegasu od Detroit Pistonsa sa 80-96 (19-20, 27-22, 15-25, 19-29).

Izabranici Veljka Mršića dobro su odigrali prvo poluvrijeme tijekom kojega su većim dijelom bili i u prednosti, a prednost su zadržali i u prvih pet minuta treće četvrtine. No, uslijedio je "raspad sustava", ono što već godinama gledamo u našoj reprezentaciji. Pistonsi su uoči posljednjih 10 minuta stigli do vodstva od šest razlike, a ta je prednost u posljednjoj dionici rasla i do najvećih 18.

Željko Šakić je sa 17 koševa bio najefikasniji u Hrvatskoj, dok je Pistonse predvodio Khyri Thomas sa 26 ubačaja.

Sljedeći nastup u Las Vegasu Hrvatska će imati u nedjelju protiv Brooklyn Netsa gdje igra bivši igrač Cedevite i BiH reprezentativac Džanan Musa. (zb)

Idi na 24sata

Komentari 19

  • branko kvadratić 06.07.2019.

    Jadna li je to reprezentacija,kad je Šakić glavni igrač.

  • 06.07.2019.

    Doslo na naplatu detroit sa mozda 2 igraca da su nesto i odigrali u nba bez pripreme dobiju nas koji se pripremali e pa to se zove dno dna jer nasi treneri neznaju sta je kosarka ako nemas roditelje sa lovom kao prvo njima je bitno da si 2m i visi itd itd ako si manji 185 niste dobri makar ste atketski brzi od 2m igraca nasi treneri gledaju visinu sta uopce nije bitna pa jedan buggy bio 157 visok ako se ne varam i bio starni play charlotte kojo je bila 8 na istoku sa alonzom m. Jucer gledao i ko da smo nasu peterku nasli u kvartu kako igraju amaterski da ne povjerujes da su oni kao profesionalci nama plasman na veliko prvenstvo ce biti uspjeh ko da smo osvojili to prvenstvo

  • KristijanCro 06.07.2019.

    Košarka odavno nije hrvatski sport

Komentiraj...
Vidi sve komentare