To je to što me zanima!

Navas i vječni odlazak iz Reala: Borit ću se do smrti sa svakim

Borit ću se do smrti sa svakim tko dođe. Miran sam, fokusiran i radim ono što znam, rekao je Keylor Navas i tako bacio rukavicu superpojačanjima poput Davida De Gee ili Gianluigija Donnarumme
Vidi originalni članak

Otkad je sjajni Kostarikanac stigao u Real Madrid 2014. godine ne prestaju glasine o nezadovoljstvu čelništva kluba zbog njegovih izvedbi. Ili je to samo krinka da se dovede netko drugi. Svako malo ga se gura iz Reala i svako malo mu se traži neka zamjena... No, situacija je malo drugačija.

Istini za volju, navijači Reala bili su navikli na golmana poput Ikera Casillasa. Tužna realnost je da su ga prodali i da Casillasa više nema bez obzira na slabije partije koje je pružao prije nego je napustio Santiago Bernabeu. Sada imaju Navasa i moraju biti zadovoljni jer Kostarikanac je na vrhunskom nivou u Realu.

Tamo planira i ostati, a tako i potući svu konkurenciju koju mu Real stavi na put. A spominju se neka vrlo ozbiljna imena, pretežito David De Gea i Gianluigi Donnarumma.

- Borit ću se do smrti sa svakim tko dođe. Miran sam, fokusiran i radim ono što znam  - rekao je Navas za Marcu.

- Ne postoje riječi zahvala Zinedineu Zidaneu. Jako sam sretan ovdje - dodao je.

Navas je prošle sezone propustio predsezonu, a skoro je i ove zbog ozljede. Na svu sreću, spreman je i vratio se nakon ozljede.

- Zadnja tri mjeseca su bila dobra za mene. A i prošle godine sam imao nekih problema. Ove je sve u redu i zahvaljujem Bogu na zdravlju.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • siviSMUCEK_1 04.07.2017.

    Pravi golman

  • tomislav47 03.07.2017.

    Ma Navas je gospodin..svaki golman ima kikseva tako da je to normalno,ali odlican golman i kako mi se cini jos bolji covjek!!! Sretnoo doktore

  • realan902 03.07.2017.

    Odlican golman,,samo naprijed keylor ne daj svoje mjesto nikom!

Komentiraj...
Vidi sve komentare