To je to što me zanima!

Navijač Bostona gađao Irvinga bocom: Prijeti mu doživotna zabrana dolaska na utakmice!

Kyrie Irving dvije je sezone nosio dres Bostona, a nakon što je s Brooklyn Netsima poveo 3-1 u seriji, otišao je na centar i izgledalo je kao da briše tenisice o grb Celticsa nakon čega je umalo dobio bocom u glavu
Vidi originalni članak

Navijač  Boston Celticsa uhićen je i mogao bi se suočiti s doživotnom zabranom posjeta TD Gardenu nakon što je bacio bocu vode na igrača Brooklyn Netsa Kyriea Irvinga poslije nedjeljne utakmice. Netsi su pobijedili Celticse (141-126), a navijač je pokazao nezadovoljstvo na neprimjeren način.

Kamere su prikazale da su redari brzo reagirali prije nego što su navijača odveli u lisicama. Izvještaj Stadiuma kaže da je navijaču doživotno zabranjeno prisustvovanje utakmicama Celticsa, dok je prema drugim izvješćima doživotna zabrana moguća, ali nije finalizirana.

Nismo u mogućnosti objaviti vezani videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu. Video možete pogledati OVDJE.

Incident se dogodio nakon što je Irving prišao centru i pravio se kao da briše tenisicu na logo Celticsa prije nego što se okrenuo prema svlačionici. A prije nego što je stigao do tunela, navijač je bacio bocu u njegovu smjeru. Boca nije udarila Irvinga, ali privukla mu je pažnju, a on i nekoliko suigrača zaustavili su se i razgovarali s navijačem.

Irving je izazivao zvižduke tijekom cijele utakmice koju je pratilo 17.226 gledatelja. Dvije sezone igrao je za Boston u 2017./18. i 2018./19. prije nego je prešao u Brooklyn.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Sumpy7 31.05.2021.

    Nisam ispratio razlog. Dal' je stvarno to napravio ili ne. Ukoliko je zbog toga, boca je zasluzeno otisla prema njemu. Naravno ukoliko je na tako iritantan nacin, kao sto je ovdje opisano, onda u potpunosti je sve opravdano te mislim da bi isto napravili mnogi navijaci Bostona, mozda cak i neke opasnije predmete bacili. Sreca pa je bila samo plasticna boca.

Komentiraj...
Vidi sve komentare