To je to što me zanima!

Navijač Chelseaja bacio kartu od 10 tisuća kuna na travnjak

Antonio Rudiger je skinuo dres i pokušao ga dati nekom od navijača u znak isprike nakon teškog poraza od Cityja (6-0) a ubrzo je prema njemu doletjela sezonska karta za domaće utakmice Chelseaja
Vidi originalni članak

Chelsea je u susretu igranom u nedjelju razbijen na Etihadu od Manchester Cityja s visokih 6-0. 

Ipak, više od samog poraza 'bluese' vjerojatno boli činjenica da su izgubili povjerenje svojih navijača. Njemački branič Antonio Rudiger osjećao se krivim pa je odmah nakon utakmice pohitao prema gostujućoj tribini na kojoj su ga čekali nervozni navijači Chelseaja.

Rudiger je skinuo dres i pokušao ga dati nekom od navijača u znak isprike, a ubrzo je prema njemu doletjela sezonska karta za domaće utakmice Chelseaja. Ogroman je to znak nezadovoljstva jer se neimenovani rezignirani navijač odlučio riješiti investicije koja košta pravo malo bogatstvo. Također, dio navijača psovao je Rudigera i prijetio mu.

Sezonske karte Chelsea treće su najskuplje u ligi (najskuplje su Arsenalove), a koštaju 1250 funti, ili jednostavnije, 10.585 kuna.

Navijači londonskog kluba nisu zadovoljni trenerom Sarrijem koji je pokazao da mu nedostaje doza pragmatičnosti. U svim utakmicama ove sezone Chelsea je igrao u 4-3-3 formaciji, a manjak taktičke fleksibilnosti mogao bi Talijana koštati posla. Chelsea je u ligi skliznuo na šesto mjesto te je ove sezone prvi put izvan prve četvorke.

U zadnjih pet utakmica doživjeli su tri poraza. Osim Cityja, dobio ih je i gradski rival Arsenal (2-0), te Bournemouth koji ih je razbio s 4-0.

Idi na 24sata

Komentari 47

  • CARE1 11.02.2019.

    Neka, neka, pa vi stavljajte Kovačiča na klupu!

  • DR.WHOO 11.02.2019.

    Po rezultatima zadnje 3 tekme vidi se da igraci namjerno po tko zna koji put "buše" trenera. Tako je i bilo s Mourinhom, Conteom i sad s Sarrijem, jednostavno to je dns postalo preocito u nogometu da igraci to rade svako malo, a npr svi znaju da su u 1 sezoni svi od navedenih trenera osim zadnjeg ubijali s nogometom i onda druga sezona nula bodova. Ali rezultat je toliko nebitan između ova dva kluba i to nekakvo rivalstvo to je ipak samo El Plastico

  • Netko_Iz_Mase_1 11.02.2019.

    ovo samo govori o navijaču(ima)..obična mala jeftina kurvica koja prati nogomet od prije 5 godina. Ako si sa svojim klubom, onda jesi i u dobru i u zlu. Rudiger ga je trebao zveknuti kao Cantona onog lika

Komentiraj...
Vidi sve komentare