To je to što me zanima!

Navijač Chelseaja rasistički je vrijeđao Unitedovog Welbecka

Novi derbi Chelseaja i Manchester Uniteda donio je novi rasistički ispad. Dok se još optužuje suca Clattenburga zbog vrijeđanja, glupost je napravio navijač Chelseaja
Vidi originalni članak

Može se reći da je opasno zaiskrilo na relaciji dva jaka engleska nogometna Premierligaša, Chelseaja i Manchester Uniteda, nakon prvenstvene utakmice prošlog vikenda.

Manchester United je tada pobijedio na Stamford Bridgeu 3-2, a sudac tog ogleda Mark Clattenburg je zavitlao mnoge strasti svojim lošim suđenjem, ali vjerojatno i samim ponašanjem. Naime, trenutačno se Engleska nogometna asocijacija bavi tužbom koju je podnio Chelsea, a odnosi se na navodno rasno vrijeđanje Obija Mikela, njihovog nogometaša, od strane Clattenburga.

Nastavak ovih duela, Chelseaja i Manchester Uniteda, uslijedio je u srijedu kada su iste momčadi, na istom travnjaku, odigrale utakmicu Liga kupa. Pobijedio je ovaj put Chelsea s 5-4 nakon produžetka.

Neki engleski mediji su u slikama pokazali kako jedan od navijača Chelseaja, smješten u idealnom vidokrugu (prvom redu na tribinama) oponaša majmuna s uperenim pogledom prema tamnoputom gostujućem igraču Dannyju Welbecku. Navijači oko njega su uhvaćeni u gromkom smijehu i sve bi to mogla biti nova epizoda rasnog vrijeđanja na Otoku, kao i dodavanje ulja na vatru kada je u pitanju odnos ova dva kluba.

Idi na 24sata

Komentari 31

  • Lyoto_Machida 01.11.2012.

    neee, u Engleskoj nema rasizma, jel da? samo kod nas primitivnih balkanaca, jel da?

  • ZvonimirKljajić 01.11.2012.

    dobro pa je bilo samo vrijedanje

  • fzd 01.11.2012.

    http://news.bbcimg.co.uk/media/images/63860000/jpg/_63860392_spi_05_chelsea_man_united.jpg

Komentiraj...
Vidi sve komentare