To je to što me zanima!

Navijač Portsmoutha pred TV kamerom jeo nevidljivu muhu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Jednom navijaču Portsmoutha utakmica s Nottinghamom bila je izvrsna prilika da se zabavi. Pred TV kamerama jeo je nevidljivu muhu, a kasnije čupao kosu s glave
Vidi originalni članak

Vikend emisije SkySportsa među najpopularnijima su u Velikoj Britaniji koje prate rezultate i zbivanja na travnjacima Premiershipa i Championship lige. Umjesto izravnog prijenosa reporteri se javljaju s tribinama, a svako malo se nađe živopisni navijač koji želi uhvatiti svojih pet minuta slave pred TV kamerama.

Jedan takav navijač Portsmoutha odlučio je maksimalno iskoristiti svoju minutažu u prijenosu uživo. Izvjesnom Jeffu Stealingu utakmica Pompeya s Nottinghamom nije bila toliko zanimljiva jer je muku mučio s nevidljivom muhom koju je pokušavao pojesti.

Kad mu je to uspjelo prvo ju je pojeo s oduševljenjem, no ručak se uskoro pretvorio u gađenje. Nakon što je svladao nevidljivi leteći objekt, kasnije u javljanju se ipak posvetio utakmici koju je pratio na rubu.

Grizao se, primao za glavu zbog neizvjesnosti ishoda koje na kraju nije bilo jer je Portsmouth na kraju lako slavio s 3-0.

A proslavio se i šaljivi Englez, bar nakratko...

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Man_Utd_Forever 08.11.2011.

    KRALJ!!hahahhaha

  • netko iz masee 08.11.2011.

    hahhhaha kralj!

Komentiraj...
Vidi sve komentare