To je to što me zanima!

Navijač "stare dame" stavio je Amaurija na prodaju na eBayu

Prije no što je uklonjen s eBaya, oglas je dobio čak 78 ponuda, a najviša je iznosila deset milijuna eura. Dostava 'robe' bila je besplatna, a povrat 'artikla' nije bio moguć
Vidi originalni članak

Brazilski napadač Juventusa Amauri zarađuje 70.000 eura tjedno. No ove sezone u "Staroj dami" nije odigrao ni jednu utakmicu. Neimenovani navijač Juventusa stavio je napadača na eBay, popularnu internetsku stranicu za kupnju i prodaju artikala diljem svijeta. Oglas je na aukciji dobio 78 ponuda, a najviša je iznosila 10 milijuna eura.

Oglas je ubrzo maknut s eBaya, a duhoviti je navijač dodao kako kupac dobiva besplatnu dostavu "robe" u roku od četiri dana te da povrat kupljenog "artikla" nije moguć.

Nikako se Amauri ne uklapa u planove trenera Antonija Contea, a klub ga ne uspijeva prodati. Za njega su bili zainteresirani Genoa i Fiorentina, ali 31-godišnji napadač ostao je u Juventusu. 

Idi na 24sata

Komentari 13

  • juventino_1 19.01.2012.

    ma prodat ce ga ovi nasi nikad,kad stoka ima placu bolju nego negdje da igra,neca taj govnar nikad otic od nas

  • user_101158 17.01.2012.

    legenda! :D

  • user_133309 17.01.2012.

    Juventus je isto baš glup...ako je oglas dobio ponudu od 10 miliona € za igrača od 31 godine koji nije odigrao nijednu utakmicu ove sezone,neznam zaš nisu neš iskemijali sa tim navijačem i ''potencijalnim kupcem'' koji god da je...naravno,navijač zaslužuje neku ''sitnu'' provizijicu...

Komentiraj...
Vidi sve komentare