To je to što me zanima!

Navijač vrijeđao Szczęsnyja, ovaj mu "spustio" sa stilom

Umjesto da ode u policiju i prijavi vrijeđanje na rasnoj osnovi, kako su očekivali na Otoku, Szczęsny je sa stilom “spustio” huligana koji ga je vrijeđao na Facebooku
Vidi originalni članak

Golman Arsenala Wojciech Szczęsny je doživio neugodno uznemiravanje od strane jednog navijača na društvenim mrežama, ali Poljak se zaista ponio sa stilom!

Umjesto da ode u policiju i prijavi vrijeđanje na rasnoj osnovi, kako su na Otoku očekivali, Wojciech Szczęsny je sa stilom “spustio” huligana koji ga je vrijeđao na Facebooku.

Naime, osoba po imenu Colin Ryan poslala je uvredljivu poruku Arsenalovom golmanu nazvavši ga “poljskim imigrantom” i poručivši mu da se vrati “u kanalizaciju Europe”.

Umjesto da ode u policiju i prijavi vrijeđanje, Szczęsny se obratio svojoj grupi od 600.000 fanova.

- Ne stignem se zamarati i ići na policiju. Hoće li netko otići umjesto mene? Jer, ako ovo nije rasizam, ne znam što je - napisao je golman Arsenala.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • cikifild 30.11.2013.

    bezveze

  • Lizzmaister 30.11.2013.

    da sa stilom nije ga se ni dotaka....

  • Dakox 30.11.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare