To je to što me zanima!

Navijači Arsenala poludjeli za dinamovcem: Dečko izgleda strašno, za taj novac to je krađa

Ovaj je mladić strašno talentiran, bolesno je što radi na terenu u tim godinama. Odličan je s loptom, nema straha, odličan pregled igre i odličan udarac, kazao je jedan očarani navijač Arsenala
Vidi originalni članak

Hrvatski U-21 reprezentativac Martin Baturina (20) nalazi se na radaru Arsenala, prvoplasiranog kluba engleske Premier lige, tvrdi portal Online Gooner.

DINAMOV BISER Arsenal želi dovesti Baturinu? 'Ima viziju kao Luka Modrić'

- Arsenal je pozorno pratio ovog mladića posljednjih mjeseci, a ostali su impresionirani njegovom izvedbom protiv Hajduka u kojoj je postigao pogodak i asistirao - napisao je Online Gooner.

A Baturinu su odmah počeli 'skautirati' i oduševljeni navijači Arsenala. Očarani su profilom dinamovca i htjeli bi ga gledati u dresu 'topnika'.

INCIDENT NA DERBIJU VIDEO Skandal u Premier ligi: Pomoćni sudac laktom udario zvijezdu Liverpoola u glavu

- Za 15 milijuna funti (17 milijuna eura, op.a.) ovo izgleda kao krađa. Ne budite iznenađeni ako za nekoliko godina svi pričaju o Baturini, iako sad o tome ne razmišljate - napisao je jedan uzbuđeni navijač.

- Arteta voli veznjake s visokim tehničkim sposobnostima, tako da me ne bi čudilo da je ova glasina istinita - dodao je drugi.

- Ovaj je mladić strašno talentiran, bolesno je što radi na terenu u tim godinama. Odličan je s loptom, nema straha, odličan pregled igre i odličan udarac - stoji u još jednom komentaru.

'Baturina može biti bolji od Modrića'

Jedan navijač u komentarima nije bio skroman u najavi mladog 'vatrenog'.

GENERALKA ZA EURO VIDEO Golčina Baturine! Vatreni su srušili Engleze u Londonu

- Ovaj klinac ima potencijal da bude još bolji od Modrića! Uz dužno poštovanje Modriću, bio je dobar igrač, ali ovaj dečko izgleda strašno u ovim godinama. Pod vodstvom Artete može biti bolji od legende - napisao je.

Prema Transfermarktu, Baturina vrijedi 6,5 milijuna eura. Međutim,  Ante Čačić najavio je 'najveći transfer u povijesti' kluba dok je još bio trener i sportski direktor Dinama. Iako je 69-godišnji strateg napustio 'modre',  teško je zamisliti da su se promijenile ambicije oko prodaje Baturine.

Idi na 24sata

Komentari 67

  • bakaslis 10.04.2023.

    Za 17 milja dobit će Menala i Perica,realno Baturina 25...ako nude 17 bez tate,realno je 25

  • RedDoor 10.04.2023.

    Momak je veliki talent, to se znalo i u Hajduka za njega. Ali mislim da još ne dominira našom ligom i nosi Dinamo. Neki spominju Odegarda, ali taj Odegard je prošao par ozbiljnih posudbi, gdje se dokazao npr. u Real Sociedadu, prije nego li je došao u Arsenal.

  • 10.04.2023.

    Dalmacija puna talenata….

Komentiraj...
Vidi sve komentare