To je to što me zanima!

Navijači Arsenala s porukama podrške dočekali tragičara Eura

"Kako vam mogu dovoljno zahvaliti na svemu ovome", pitao je Arsenalov tinejdžer koji je promašio jedanaesterac koji je odlučio europskog prvaka
Vidi originalni članak

Bukayo Saka (19) je prije otprilike tri tjedna promašio jedanaesterac zahvaljujući kojem se Italija okrunila naslovom europskog prvaka, a velik broj Engleza tada je rasistički izvrijeđalo mladog nogometaša. Kako taj promašaj ne bi na njega ostavio prevelike posljedice pobrinuli su se navijača Arsenala koji su dočekali Saku porukama podrške. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Kako vam mogu dovoljno zahvaliti na svemu ovome - upitao je mladi nogometaš gledajući u tisuće ručno napisanih poruka.

Saka je u finalu na Wembleyju ušao u 70. minuti zamijenivši Kierana Trippiera te pucao 5. jedanaesterac i promašio. Lio je suze te večeri tinejdžer kojeg nisu uspjeli utješiti suigrači, a ni Gareth Southgate koji je, složit će te se sa mnom, ipak stavio prevelik pritisak na tako mladog igrača.

NESHVATLJIV POTEZ Mladi Saka nije kriv... Jedini tragičar je Gareth Southgate

Promašaj nije najgore što se dogodilo Saki, već poruke mržnje koje je dobivao na svoje račune na društvenim mrežama. Istu je sudbinu podijelio s Marcusom Rashfordom i Jadonom Sanchom koji su također promašili jedanaesterce.

UVREDE NA INTERNETU Navijači izvrijeđali trio koji je promašio jedanesterac u finalu! 'Rasizam, želimo najteže kazne'

Takvi promašaji mogu ostaviti veliki trag na 'psihi' na svakog igrača, pogotovo tinejdžera tako da je ovo zaista predivna gesta navijača 'topnika'.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Kra de ze 05.08.2021.

    super

  • Dr.Gonzo. 05.08.2021.

    Neka ga je promasio, da je zabio, Englezi bi ga uzdizali kao da je Messi. Sva sreca pa je nogomet ovaj put pobjedio.

Komentiraj...
Vidi sve komentare