To je to što me zanima!

VIDEO Navijači Barce 'skinuli' Raketu: Dao im dres i hlačice pa u gaćama trčao po Camp Nouu

Nakon posljednjeg sučevog zvižduka bivši hrvatski reprezentativac otišao je pozdraviti Barcelonine navijače, a usput im je podijelio dres i hlačice te ostao - gol
Vidi originalni članak

Ivan Rakitić i njegova Sevilla izgubili su u 30. kolu La Lige na gostovanju kod Barcelone, koja ih je usput i preskočila na tablici. 

Pogledajte video: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Bivšem hrvatskom reprezentativcu uvijek je drago posjetiti Camp Nou, koji je bio njegov dom čak šest godinu, a Raketa je u tom razdoblju osvojio 14 od 17 trofeja u svojoj karijeri. 

Više od 75.000 navijača na tribinama katalonskog stadiona skandiralo je svojoj legendi, a ni Rakitić nije ostao dužan.

Naime, nakon posljednjeg sučevog zvižduka bivši hrvatski reprezentativac otišao je pozdraviti Barcelonine navijače, a usput im je podijelio dres i hlačice te ostao - gol. Za kraj se rukovao s nekoliko navijača, zaštitara i zaposlenika kluba pa je ispraćen gromoglasnim pljeskom.

Inače, Sevilla je u derbiju djelovala potpuno nezainteresirano za postizanje pogotka, dok je Barcelona puno bolju igru okrunila fantastičnim golom Pedrija u 72. minuti.

Na vrhu ljestvice je Real Madrid sa 69 bodova, Barcelona je sada druga sa 57 bodova koliko ima i Sevilla na trećem, te Atletico Madrid na četvrtom mjestu, no Katalonci imaju i utakmicu manje.

Idi na 24sata

Komentari 31

  • smrekovaca 05.04.2022.

    budali more do kolina

  • 04.04.2022.

    Cast svima ,ali Raketa je jedan . Naklon do poda ,najbolji HR. Igrac ikad .

  • Prc Prc smrad hajduk 04.04.2022.

    On po stadionu u facama a drugi bez faca oko njegove konobarice

Komentiraj...
Vidi sve komentare