To je to što me zanima!

Navijači Bayerna ogorčeni zbog cijena: Pohlepa nema granica!

Navijači Bayerna su se požalili na cijene ulaznica na gostovanjima u Ligi prvaka. Za ulaz na Anfield su morali platiti 55 eura. Cijena je dvostruko manja nego u Belgiji 2017. godine kada su se također žalili
Vidi originalni članak

Gostujuća ulaznica: LFC 48 funti, FCB 55 eura. Pohlepa nema granica. Dvadeset je dosta, poruka je navijača Bayerna koji su ponovno izrazili nezadovoljstvo cijenom ulaznica na gostovanju.

Nezadovoljni su cijenom od 48 funti koju su morali platiti u Engleskoj, odnosno 55 eura koliko je tražio Liverpool za gostujuće ulaznice previše.

Bayern je remizirao na Anfieldu 0-0 kod Liverpoola pa će o pobjedniku odlučivati uzvrat koji se igra na Allianz Areni. S navijačima njemačkog kluba su se solidarizirali i domaći navijači i njihov apel za smanjenjem cijena ulaznica su pozdravili velikim pljeskom.

Cijena dvostruko niža nego protiv Anderlechta

Ovo nije prvi put da Bayernovi navijači prosvjeduju zbog skupih ulaznica. Tako su 2017. godine teren zasuli lažnim novčanicama tijekom utakmice s Anderlechtom u Ligi prvaka. Ulaznica za goste je u Belgiji koštala 100 eura.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • 20.02.2019.

    Čim više cijene to manje klošara na tribinama koji rade nerede. Ako im je preskupo nek idu u kino, kazalište knjižnicu. Jeftinije je a možda nešto i nauče

  • TomislavGmajnić 20.02.2019.

    Bitno da je karta za Der Klassiker 250 €.... to nije skupo očito

  • Prekrasni 20.02.2019.

    Hm....55€ im puno? Pa zar nije Njemačka raj na zemlji gdje euri sami padaju s neba? Zbunjen sam sad...

Komentiraj...
Vidi sve komentare