To je to što me zanima!

Navijači bi gradili zid s reljefom Dražena, a za spas Cibone!

Ideja je izgraditi 200 metara širok i tri metra visok zid s reljefom Dražena Petrovića. Zid bi se dijelio na područja koja bi se za 200 kn prodavala navijačima, sponzorima
Vidi originalni članak

Građanska akcija "Za spas Cibone", koja je na utakmici s Barcelonom organizirala tri minute šutnje u znak potpore klubu, u emisiji TV Bujica Jabuka TV-a, predložila je izgradnju zida u Zagrebu čijom bi se prodajom sanirao skoro cijeli dug hrvatskoga košarkaškog prvaka.

Ideja je izgraditi 200 metara širok i tri metra visok zid s reljefom Dražena Petrovića u sredini. Zid bi se podijelio na područja koja bi se za 200 kuna prodavala navijačima i sponzorima, a oni bi na njih mogli postavljati reklame ili ih uređivati po vlastitoj volji. Navodno već postoji interes diljem svijeta, od Rusije do Australije, za kupovinu komadića zida kojom bi se spasilo najveći hrvatski sportski brand. Prodajom čitavog zida zaradilo bi se 60 milijuna kuna. Svoj će plan akcija u utorak ujutro u Ćirilmetodskoj ulici predstaviti uoči sjednice Gradske skupštine.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • smsic 30.11.2010.

    svaka ideja je dobro došla i naravno nova uprava

  • komentatorv2 30.11.2010.

    zgodna ideja...ali, naravno, nakon što cijela uprava Cibone da ostavku i dođu sposobniji ljudi. Postojeći bi opet doveli do iste situacije ;)

  • volimje 30.11.2010.

    e, sad se nasmijah...heja, heja...

Komentiraj...
Vidi sve komentare