To je to što me zanima!

Navijači Dinama su podijeljeni: 'Naše proljeće počinje odlaskom Jakira'; 'Morate biti ponosni...'

Može se dogoditi ovakva utakmica, ali dva puta u sezoni ispasti na ovakav način.  Već sad treba početi tražiti trenera za sljedeću sezonu, smatraju neki navijači Dinama nakon što su 'modri' ispali od PAOK-a
Vidi originalni članak

Dinamo je ispao iz Konferencijske lige nakon što je prosuo prednost od dva gola na uzvratnoj utakmici četvrtfinala protiv PAOK-a. Grčki je klub u Solunu slavio s 5-1 i time treći put u svojoj povijesti izborio četvrtfinale europskog natjecanja, dok je hrvatski prvak ostao praznih ruku nakon pobjede na Maksimiru.

Mnogi navijači 'modrih' vidjeli su zagrebačku momčad u četvrtfinalu KL-a nakon pobjede na Maksimiru. Bruno Petković tada je zabio dva gola, zasjeo na vrh najboljih strijelaca... I sve je bilo sjajno.

Grci su, ipak, bili presnažni u uzvratu, ali mnogi su navijači Dinama ponosni na europski nastup kluba ove sezone, čemu svjedoče i komentari na društvenim mrežama nakon poraza. 

TRENER PAOK-a Lucescu: U Grčkoj si jedan dan bog, nakon prvog poraza idiot

"Bravo Dinamo! Odlično ste odigrali europske utakmice, morate biti ponosni na sebe - piše u komentaru na jednoj objavi Dinama na Facebooku.

"Čestitam, uz sve promjene, nove igrače i trenera dobro je bilo. Hrabro dalje. Glavu gore i bit će novih pobjeda i radosti - poručuje navijačica u drugom komentaru, a javio se i jedan navijač PAOK-a.

"Poštovanje Dinamu za ove dvije dobre utakmice. PAOK je bio bolja momčad i to je na kraju i dokazao. Želim vam sve najbolje u ligi i u Kupu i nadam se ponovnom susretu u budućnosti," napisao je.

Dio navijača strašno razočarana

Neki su bili jako razočarani, ovo su neki od komentara...

EVO KAKO SLAVE POBJEDU Grčki mediji: Veliki PAOK uništio Dinamo! Kao u ludim snovima...

"Dinamovo proljeće počinje odlaskom Jakirovića", komentar je s najviše lajkova.

"Znao sam da će biti teško, ali igrači, trener i svi ste govorili da nije gotovo i kako nas čeka težak uzvrat... I onda odigrate ovako."

ŠTO MISLITE ANKETA Treba li Sergej Jakirović nakon blamaže otići iz Dinama?

"Može se dogoditi ovakva utakmica, ali dva puta u sezoni ispasti na ovakav način.  Već sad treba početi tražiti trenera za sljedeću sezonu, a ovome se zahvaliti, mislim da je ispucao sve kredite."

"Šteta, mislim da se ovo mogli i trebalo proći, ali večers osim Baturine, nikoga nisam primijetio. S jednim raspoloženim igračme ne možeš bolje ni proći, sad je bitno da se usmjere na prvenstvo i Kup."

 
Idi na 24sata

Komentari 86

  • PUN KO BROD 15.03.2024.

    Nema Mamića, nema Dinama

  • nervoza2011 15.03.2024.

    To mu se ponavlja i u hnlu i u europi! Bosanac odlazi!

  • Roberto Malone 15.03.2024.

    Sve u svemu,pušioničarski klub iz Zg! Podsjetili su na dane kad ih je guzio Lyon,Milan,Real i drugi PRAVI KLUBOVI. Dinamo je čisti amaterizam i blamiranje

Komentiraj...
Vidi sve komentare