To je to što me zanima!

Navijači Eintrachta rastavili su tribinu na dijelove zbog Uefe!

Dio navijača 'orlova' bio je revoltiran jer je njihov Commerzbank doživio kozmetičke promjene uoči utakmice sezone za njemačkog bundesligaša. Naime, Uefa ne dozvoljava stajaće tribine koje su popularne u Njemačkoj
Vidi originalni članak

Eintracht je jučer u grotlu prekrasne atmosfere svog Commerzbank stadiona ugostio londonski Chelsea u prvoj utakmici polufinala Europske lige. Završilo je 1-1 golovima Luke Jovića i Pedra, a još ljepše od same utakmice bilo je ozračje na tribinama. 

Više od 45 tisuća Eintrachtovih navijača odmah po početku dvoboja formiralo je prekrasno crno-bijelu koreografiju u bojama kluba, ali gotovo svima promaknuo je jedan detalj.

Pogledajte fotogaleriju:

Dio navijača 'orlova' bio je revoltiran jer je njihov Commerzbank doživio kozmetičke promjene uoči utakmice sezone za njemačkog bundesligaša. Naime, Uefa ne dozvoljava stajaće tribine koje su popularne u Njemačkoj, a ima ih i Eintrachtov stadion pa su iz uprave kluba morali smisliti vatrogasno rješenje i postaviti montažne tribine.

To neugodno iznenađenje koje je dočekalo navijače frankfurtskog kluba nije dugo trajalo jer su stolice netom prije početka utakmice počupane van. Vatreni Eintrachtovi navijači tako su pokazali što misle o tom pravilu Uefe koje je uvedeno zbog sigurnosnih razloga. Podržali su ih i navijači Borussije Dortmund koji su ranije ove sezone vodili kampanju 'Europa želi stajati'.

Eintracht bi zbog ovog nestašluka svojih navijača mogao dobiti veliku kaznu, ali san njemačkog kluba o europskoj tituli još živi.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • 03.05.2019.

    Kriminal teski je ta uefa

  • 03.05.2019.

    Protiv Benfike su rusili tribine i nisu dobili nikakvu kaznu,DInamo dobio kaznu za navodno sto su ljudi stajali na prolazima.posteno?

  • 03.05.2019.

    Pa mogli su stati na sjedalice i gledati tekmu stojeci bez da trgaju sjedalice.

Komentiraj...
Vidi sve komentare