To je to što me zanima!

Navijači gledali utakmicu na Bundeku i glavnom trgu

Nakon utakmice zavladalo je pravo veselje, a mnogi navijači krenuli su okićenim automobilima u središte grada gdje su formirali kolone i trubili
Vidi originalni članak

Hrvatski navijači su s velikim isčekivanjima dočekali prvu utakmicu na Europskom prvenstvu. Kada su naši već u četvrtoj minuti poveli golom Luke Modrića iz penala, svi su bili uvjereni da će "kockasti" uvjerljivo svladati Austrijance. Tijekom utakmice ulice glavnoga grada Hrvatske bile su gotovo puste, a gol Luke Modrića tradicionalno je popraćen pucnjavom petardi i drugih pirotehničkih sredstava.
Posebno je veselo bilo na Trgu bana Josipa Jelačića i na jezeru Bundek gdje se susret pratio na velikim ekranima. Iako tijekom utakmice nisu imali puno razoga za veselje, hrvatske navijači su s oduševljenjem dočekali posljednji zvižduk nizozemskog suca Peietera Vinka. To je bio ujedno i znak za početak pravog veselja, a mnogi su sjeli u automobile okićene hrvatskim zastavama i pošli u središte grada gdje su formirali kolonu i trubili zbog prve pobjede Hrvatske na Euru.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare