To je to što me zanima!

Navijači igračima: "Pustite utakmicu ili trunite u paklu"

Navijači Racinga poručili su igračima da puste susret kako bi Independiente ispao iz argentinske lige. Navodno je Indepediente isto to napravio Racingu 1983. godine...
Vidi originalni članak

Bizarne scene u argentinskoj nogometnoj ligi. Navijači Racinga poručili su svojim igračima da namjerno izgube utakmicu u petak protiv Quilmesa kako bi naštetili svojim rivalima, Independienteu, koji se nalaze nadomak ispadanja iz lige. 

Navijači su isprintali stotine letaka koje su dijelili kraj stadiona. Na letku piše: "Igrači! Pustite utakmicu ili trunite u paklu!". 

Ova mržnja između Racinga i Independientea traje od 1983. godine. Tada je navodno Independiente pustio utakmicu da Racing ispadne iz lige. Na kraju je ispao.

Danas, 30 godina kasnije, navijači Racinga to nisu zaboravili. Žele napraviti sve kako bi Independiente, koji se nalazi na sedam bodova iznad crte ispadanja, ispao iz lige. 

Idi na 24sata

Komentari 12

  • GJURO 29.05.2013.

    Logično. Isto tako bi bilo i kod nas, samo što netko to hoće priznati, a netko ne. Isto tako se i mi veselimo i sprdamo s tovarima kad ih uništi Debrecen, a oni su sretni kad mi dobijemo 7 komada od Lyona

  • Capafiori 28.05.2013.

    Čisti fair play :)))

  • Hajduk Konavle 28.05.2013.

    eye for an eye, a tooth for a tooth

Komentiraj...
Vidi sve komentare