To je to što me zanima!

Ivan Leko osumnjičen u aferi: Noć će provesti u - pritvoru...

Imamo puno povjerenje u našega trenera da je nedužan, istraga se vodi protiv beskrupuloznih menadžera, a ne kluba, poručili su navijači Club Bruggea koji podržavaju hrvatskog trenera
Vidi originalni članak

Ivan Leko u policiji je boravio na ispitivanju dulje od deset sati u velikoj aferi koja potresa belgijski nogomet i istrazi namještanja utakmica i pranja novca.

A oko 18 sati pred zgradom policije okupilo se 30-ak novinara, ali i navijači Cluba Bruggea. Koji su objavili punu podršku svom treneru!

"Nakon istrage pranja novca i namještanja utakmica u Belgiji, želimo izraziti podršku našem klubu i našem treneru Ivanu Leki. Imamo puno povjerenje u njega!"

"Štoviše, želimo naglasiti kako se istraga vodi protiv beskrupuloznih menadžera, a ne protiv Cluba Bruggea i(li) Ivana Leke, suprotno onome što neki mediji, pogotovo strani, prenose", objavili su na Facebooku.

- Sve osobe koje je danas odvela policija su lišene slobode - rekao je državni odvjetnik.

To zapravo znači da su svi koji su u srijedu saslušani, pa tako i Ivan Leko, osumnjičeni u čitavom slučaju, a ne samo svjedoci. I svi će noć provesti u pritvoru.

Naravno, to ne znači da će protiv svih biti i podignute optužnice. Istražni sudac će o tome odlučiti nakon svih saslušanja, a belgijski mediji pišu da će optužnice biti podnijete u četvrtak i onda će se točno znati protiv koga se vodi istraga.

- Važna je veza između Leke i srpskog menadžera Dejana Veljkovića. Veljković je zastupao Leku još dok je bio igrač, a i osigurao mu je posao u OH Leuvenu. Nije ga zastupao prilikom odlaska u Club Brugge, ali veza među njima još postoji - kaže novinar Michiel Ameloot s VTM Nieuwsa.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • OttoVonBiscmark_1 11.10.2018.

    ..ma pošten kao banderas, maminjo i ostali njegovi zemljaci

  • DUblitz 10.10.2018.

    hajdučko srce

  • Xyster 10.10.2018.

    Tako vam je to Belgijci kada ulazite u balkanska posla, ali za razliku od Balkana, svi će ovi završit po zatvorima. Tamo ne prolazi sinkopa.

Komentiraj...
Vidi sve komentare