Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
14 komentara

Ivan Leko osumnjičen u aferi: Noć će provesti u - pritvoru...

Imamo puno povjerenje u našega trenera da je nedužan, istraga se vodi protiv beskrupuloznih menadžera, a ne kluba, poručili su navijači Club Bruggea koji podržavaju hrvatskog trenera

Foto: Press Association, Reuters/PIXSELL
14 komentara

Ivan Leko u policiji je boravio na ispitivanju dulje od deset sati u velikoj aferi koja potresa belgijski nogomet i istrazi namještanja utakmica i pranja novca.

A oko 18 sati pred zgradom policije okupilo se 30-ak novinara, ali i navijači Cluba Bruggea. Koji su objavili punu podršku svom treneru!

Naar aanleiding van de gebeurtenissen van vandaag in het onderzoek naar witwaspraktijken en matchfixing in het Belgisch...

Objavljuje The Blues of F.C. BrugesSrijeda, 10. listopada 2018.

"Nakon istrage pranja novca i namještanja utakmica u Belgiji, želimo izraziti podršku našem klubu i našem treneru Ivanu Leki. Imamo puno povjerenje u njega!"

"Štoviše, želimo naglasiti kako se istraga vodi protiv beskrupuloznih menadžera, a ne protiv Cluba Bruggea i(li) Ivana Leke, suprotno onome što neki mediji, pogotovo strani, prenose", objavili su na Facebooku.

- Sve osobe koje je danas odvela policija su lišene slobode - rekao je državni odvjetnik.

To zapravo znači da su svi koji su u srijedu saslušani, pa tako i Ivan Leko, osumnjičeni u čitavom slučaju, a ne samo svjedoci. I svi će noć provesti u pritvoru.

Naravno, to ne znači da će protiv svih biti i podignute optužnice. Istražni sudac će o tome odlučiti nakon svih saslušanja, a belgijski mediji pišu da će optužnice biti podnijete u četvrtak i onda će se točno znati protiv koga se vodi istraga.

- Važna je veza između Leke i srpskog menadžera Dejana Veljkovića. Veljković je zastupao Leku još dok je bio igrač, a i osigurao mu je posao u OH Leuvenu. Nije ga zastupao prilikom odlaska u Club Brugge, ali veza među njima još postoji - kaže novinar Michiel Ameloot s VTM Nieuwsa.

Naši partneri pišu
Message